Видеочат на живо от Марс!

  SPC621 ви дава избор от удивителни виртуални фонове, превъзходно качество на образа и ясен звук. В него има даже и мишка за лаптоп с прибиращ се кабел, за да допълни цялостното удоволствие. Просто щракнете за видеочат от Марс! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Видеочат на живо от Марс!

 • Променете фона си

  Променете фона си

  Заменете своя фон от реалния живот и заблудете приятелите си да мислят, че сте някъде другаде! Можете да се придвижвате и говорите нормално, докато софтуерът автоматично запълва фона зад вас. Имате избор от 15 чудесни фона, а можете да качите и проектирате и собствения си любим фон.

 • Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Персонализирайте своето излъчване или блогове в Интернет, като добавите свое собствено забавно лого. Този специален софтуер ви позволява да вмъкнете малък образ в произволен ъгъл на поточното видео - точно както правят телевизионните канали.

 • Високопроизводителна светодиодна оптика гарантира прецизен контрол.

  Високопроизводителна светодиодна оптика гарантира прецизен контрол.

  Оптичната технология на Philips осигурява допълнителна точност и чувствителност. Можете да работите с нея върху всякакви повърхности, вкл. дърво, пластмаса или хартия.

 • 1,3 мегапиксела за още по-високо качество на образа

  С 1,3 мегапиксела можете да използвате уеб камерата като фотоапарат за заснемане на висококачествени фотографии, които са достатъчно добри дори за отпечатване в големи формати.

 • 3-кратно цифрово увеличение за превъзходни едри планове

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Вграден цифров микрофон за качествен звук

  Вграденият цифров микрофон ви дава възможност да говорите естествено и свободно или да добавяте звук към записваните видеоклипове.

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Прецизният стъклен обектив предлага по-рязко и качествено изображение

  Рязкост, отчетливост и яснота. Прецизният стъклен обектив ви гарантира високо качество на изображението във всички приложения - от снимки до видео съобщения. Полираният обектив има специално покритие, което удължава полезния му живот и го предпазва от износване и натрупване на прах.

 • Вълнуващи и забавни рамки и ефекти

  Поддържайте забавлението при чат, като добавите неочакваното. Изненадайте приятелите си с една от десетте тематични забавни рамки около лицето си, според чата в момента. Или ги развеселете със специални забавни видео ефекти, които ще ви направят да изглеждате като негатив, гравиран или даже разкривено.

 • Точни реакции с 800 DPI

  С 800 DPI тази мишка осигурява точни реакции. Курсорът ще се придвижва точно там, където желаете. Всичко това е благодарение на оптичния датчик с висока разделителна способност, който регистрира и най-незначителните движения. Така имате пълен контрол върху курсора.

 • Тази мишка с прибиращ се кабел е идеална за хора на път

  Прибиращият се кабел пести място и е идеален за хора на път

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува