Портативна уеб камера за лаптопи

  Общувайте навсякъде, по всяко време, при всякакви условия. Уникалната гъвкава стойка на камерата се включва във вашия лаптоп, а вградената лампа ви позволява да работите дори когато наоколо е тъмно. Когато приключите, плъзнете предпазния капак на обектива на мястото му, сгънете камерата и сте готови за път! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативна уеб камера за лаптопи

С капак за обектива и лампа за работа

 • Гъвкав съединител за прецизно позициониране

  Този здрав и гъвкав съединител е идеалното допълнение към вашата уеб камера за лаптоп. Преместете камерата където искате и тя си остава там! Когато сте готови за път, можете да го навиете или сгънете във всякаква форма - още по-удобно е да го пъхнете в която и да е чанта.

 • Плъзгащ се капак на обектива предпазва камерата ви, когато не я използвате

  Кожух върху тялото на камерата се плъзга върху обектива, когато уеб камерата не се използва, за да осигури допълнителна защита. Капакът се плъзга и надолу, за да разкрие и задейства удобната лампа за клавиатурата.

 • Вградено работно осветление, което осветява вас и клавиатурата

  Светлина, камера, действие! Удобната вградена лампа на уеб камерата може да се използва за осветяване на клавиатурата на вашия лаптоп и прави по-приятна работата в слабо осветени места. Освен това, тя дава възможност и за видео разговори при слабо осветление.

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • Разделителна способност Super VGA за висококачествено изображение

  Уеб камерата може да прави снимки с качество Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) и видео клипове без трепкане за изпращане по видео поща. При разделителна способност VGA вашата уеб камера става камера на професионално равнище. Добавяйте мигновено висококачествени снимки към документи, уеб страници и електронна поща, или отпечатвайте изображения с качество на фотоснимка.

 • Автоматично оптимизиране на картината за чудесно качество на изображението

  Автоматичното оптимизиране на картината ви помага да използвате пълноценно възможностите на вашата уеб камера като автоматично регулира настройките на камерата и изображението в зависимост от околната светлина.

 • Ръководство за инсталиране за лесен монтаж и настройка

  Инсталирайте вашата уеб камера за няколко секунди с удобното Ръководство за инсталиране. Просто следвайте лесните инструкции стъпка по стъпка и ще настроите уеб камерата за идеална работа с вашия компютър.

 • Правете снимки, архивирайте и управлявайте изображения и видео поща с VLounge

  Програма за сваляне, обработване и архивиране на снимки и видеоклипове по възможно най-удобен начин. Само с две щраквания на мишката вие ще можете да създавате и изпращате видеопоща. Този програмен пакет ви дава всичко, от което имате нужда, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на вашата уеб камера Philips.

 • Съвместима с MSN и Skype и други безплатни услуги за онлайн комуникация

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани като са взети предвид всички системи за съобщения. Добавете видео към Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger и други безплатни услуги за изпращане на съобщения. Освен това, тя работи с Windows Messenger и NetMeeting за провеждане на видео конференции с множество лица и е проектирана с оглед на разширяващите се възможности в бъдеще.

 • Работи с всички известни програми за обработка на изображения

  Уеб камерата работи с всички налични безплатни и професионални програми за изображения. Направете снимка или стоп-кадър от ваше видео и ще можете да ги отворите с която и да е програма за обработка на изображения.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува