Видео разговори с по-високи разделителни способности

  Елегантна, стилна и стабилна, тя ще се слее с вашия монитор и ще остане на мястото си. Главата на камерата се върти на 360°, за да улови всяко изображение. Освен това се предлага с допълнителни мултимедийни слушалки за разговори без ехо. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Видео разговори с по-високи разделителни способности

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • Разделителна способност Super VGA за висококачествено изображение

  Уеб камерата може да прави снимки с качество Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) и видео клипове без трепкане за изпращане по видео поща. При разделителна способност VGA вашата уеб камера става камера на професионално равнище. Добавяйте мигновено висококачествени снимки към документи, уеб страници и електронна поща, или отпечатвайте изображения с качество на фотоснимка.

 • Автоматично оптимизиране на картината за чудесно качество на изображението

  Автоматичното оптимизиране на картината ви помага да използвате пълноценно възможностите на вашата уеб камера като автоматично регулира настройките на камерата и изображението в зависимост от околната светлина.

 • Въртящ се обектив за перфектно насочване и естествени образи

  Въртящ се обектив за идеално насочване и естествени изображения. Можете да постигнете правилен ъгъл с камерата бързо и лесно, без да се налага да подлагате разни неща под нея, за да промените наклона.

 • Мултимедийни слушалки и микрофон за глава за най-добро качество на звука

  Към вашата уеб камера са приложени и мултимедийни слушалки Philips. Микрофонът за глава осигурява оптимално качество на звука и удобно ползване.

 • Съвместима с MSN и Skype и други безплатни услуги за онлайн комуникация

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани като са взети предвид всички системи за съобщения. Добавете видео към Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger и други безплатни услуги за изпращане на съобщения. Освен това, тя работи с Windows Messenger и NetMeeting за провеждане на видео конференции с множество лица и е проектирана с оглед на разширяващите се възможности в бъдеще.

 • Бутонът за снимки ви позволява да правите чудесни моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата уеб камера автоматично ще направи снимка. Това е забавен начин да споделите ваши снимки, като ги прикачите към имейли, уеб страници или документи.

 • Правете снимки, архивирайте и управлявайте изображения и видео поща с VLounge

  Програма за сваляне, обработване и архивиране на снимки и видеоклипове по възможно най-удобен начин. Само с две щраквания на мишката вие ще можете да създавате и изпращате видеопоща. Този програмен пакет ви дава всичко, от което имате нужда, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на вашата уеб камера Philips.

 • Дизайн с черно покритие и елегантна линия

  Тази уеб камера ще изглежда чудесно във всеки дом или офис. С лъскавото си черно покритие и изящен, елегантен дизайн, тази уеб камера изглежда толкова добре, колкото и работните й показатели.

 • Стабилен монтаж на всеки монитор, лаптоп или върху плоска повърхност

  Многофункционалната стойка прави лесно монтирането на уеб камерата към всеки монитор, лаптоп или плоска повърхност.

 • Завъртайте камерата на 360° около сферичната й става

  Насладете се на свободното и лесно използване на уеб камера с удобен дизайн със сферична става. Просто завъртете камерата на 360° в която и да е посока, за да снимате навсякъде в стаята си без да местите камерата изобщо.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува