Видеочат веднага!

  Връзката онлайн с приятели и семейство е по-лесна от всякога. С тази лесна за използване уеб камера можете безплатно да провеждате видеочат със Skype, Windows Live Messenger и други безплатни услуги. Приложени са и слушалки с микрофон, така че сте готови за видеочат на момента. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Видеочат веднага!

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • VGA разделителна способност (640x480) за рязко изображение

  VGA (640 x 480) означава, че за създаването на цялото изображение се използват около 300 000 пиксела. VGA разделителната способност гарантира рязкост на изображенията за използване в документи, интернет страници и електронна поща.

 • Завъртайте камерата на 360° около сферичната й става

  Насладете се на свободното и лесно използване на уеб камера с удобен дизайн със сферична става. Просто завъртете камерата на 360° в която и да е посока, за да снимате навсякъде в стаята си без да местите камерата изобщо.

 • Слушалки тип "тапа" с микрофон - за разговори без ехо

  Слушалките прилягат удобно в ушите ви, а микрофонът е разположен на кабела под устата ви - за лесно записване. Получавате видео без ехо с това удобно устройство с вграден микрофон.

 • Съвместимост с всички системи за незабавни съобщения

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани, като са взети предвид всички услуги за съобщения в Интернет. Добавете видео към Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и други услуги.

 • Ръководство за инсталиране за лесен монтаж и настройка

  Инсталирайте вашата уеб камера за няколко секунди с удобното Ръководство за инсталиране. Просто следвайте лесните инструкции стъпка по стъпка и ще настроите уеб камерата за идеална работа с вашия компютър.

 • Стабилен монтаж на всеки монитор, лаптоп или върху плоска повърхност

  Многофункционалната стойка прави лесно монтирането на уеб камерата към всеки монитор, лаптоп или плоска повърхност.

 • Бутонът за снимки ви позволява да правите чудесни моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата уеб камера автоматично ще направи снимка. Това е забавен начин да споделите ваши снимки, като ги прикачите към имейли, уеб страници или документи.

 • Работи с всички известни програми за обработка на изображения

  Уеб камерата работи с всички налични безплатни и професионални програми за изображения. Направете снимка или стоп-кадър от ваше видео и ще можете да ги отворите с която и да е програма за обработка на изображения.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува