Просто превъзходни показатели!

  Камерата за компютър SPC 200NC е чудесно начало за вашия път в пленителния свят на онлайн изображенията с видео, подобно на реалността, и високоскоростен чат в Интернет Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Просто превъзходни показатели!

Видео съобщения на живо

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • VGA разделителна способност (640x480) за рязко изображение

  VGA (640 x 480) означава, че за създаването на цялото изображение се използват около 300 000 пиксела. VGA разделителната способност гарантира рязкост на изображенията за използване в документи, интернет страници и електронна поща.

 • Излезте лице в лице с безплатните системи за незабавни съобщения

  Добавете видео към Yahoo!, MSN и AOL Messenger. Тази компютърна камера работи също с Windows Messenger и NetMeeting.

 • Външен микрофон за оптимално позициониране

  Самостоятелният външен микрофон ви дава свободата да го сложите там, където ще улавя най-добре гласа ви при онлайн видео разговори.

 • Работи с всички известни програми за обработка на изображения

  Сваляне на снимки с VGA качество (640x480) и свободни от трептене видеоклипове за видео поща. Тази компютърна камера работи с всички налични програми за обработка на изображения, като VideoImpression на Arcsoft, Adobe Photoshop… и много други.

 • Бутонът за снимки ви позволява да правите чудесни моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата уеб камера автоматично ще направи снимка. Това е забавен начин да споделите ваши снимки, като ги прикачите към имейли, уеб страници или документи.

 • Въртящ се обектив за перфектно насочване и естествени образи

  Въртящ се обектив за идеално насочване и естествени изображения. Можете да постигнете правилен ъгъл с камерата бързо и лесно, без да се налага да подлагате разни неща под нея, за да промените наклона.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува