Мултимедийни високоговорители 2.0

  Компютърен високоговорител със звук с висока вярност

  С мощни wOOx баси и копринена куполна пищялка с висока разделителна способност, съчетани със стилен корпус с лицев панел от алуминий, високоговорителите Philips SPA8210/12 изглеждат и звучат просто възхитително! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мултимедийни високоговорители 2.0

Копринена куполна пищялка, 3" мембрана, Извод за слушалки, Аудио вход, 110 W, бас излъчвател SPA8210/12 Търсене на подобни продукти

Компютърен високоговорител със звук с висока вярност

Завладяващ звук

 • Тонколони тип "дъмбел" за естествено балансиран звук

  Тонколони тип "дъмбел" за естествено балансиран звук

  При дизайна тип "дъмбел", високоговорителят за високи честоти е разположен по средата, между двата високоговорителя за ниски честоти. В този продукт високоговорителят за ниски честоти е разположен отгоре, за високи честоти - по средата, а патентованата технология wOOx на Philips - отдолу. Тази конфигурация осигурява по-балансиран звук с по-естествени звукови ефекти. А първокласното покритие на тази качествена тонколона допълва вашия стил и избор на аудио оборудване.

 • Обща изходна мощност 40 W RMS

  Обща изходна мощност 40 W RMS

  Този високоговорител Philips има обща изходна мощност 40 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринената куполна пищялка съдържа мембрана, изработена от коприна - материал, който превъзхожда останалите материали, използвани за обикновените куполни пищялки. Коприненият материал, използван за мембраната, е с превъзходни характеристики на затихване, а нейната мека тъкан гарантира минимално акустично накъсване. В резултат на това създаваният от копринената куполна пищялка звук е плавен, топъл и с широк диапазон.

 • Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Сега можете да се наслаждавате на любимите си развлечения и музика с още повече удобство и лекота, благодарение на входа AUX и изхода за слушалки отпред на високоговорителите. Обикновено ако искате да свържете друго устройство, освен компютър, трябва да изключите 3,5-мм жак от компютъра, а това не винаги е особено бързо. Но с входа AUX и изхода за слушалки отпред можете бързо и лесно да слушате музика направо от почти всяко устройство.

 • Лицева част от алуминий

  Първокласна изработка и висококачествен дизайн. Лицевата част на високоговорителите е изработена от цял лист анодиран матиран алуминий – същият като този, който се използва в самолетостроенето. Алуминият, извит така, че да създава идеална акустична камера, оптимизира възпроизвеждането, като осигурява прецизен, мощен, естествен и кристално чист звук.

 • Полипропиленови мембрани на високоговорителите

  Мекият полипропиленов материал във високоговорителите допринася за по-добър звук при високите честоти, а също и за по-добро разпространение на звука, и осигурява по-чист, по-ясен и по-балансиран звук. По-лесен за интегриране във високоговорителя за високи честоти, този лек материал намалява вибрациите.

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува