Мултимедийни тонколони 5.1

  Hi-fi съраунд звук

  Свържете тези мултимедийни тонколони към всеки компютър, MP3 или CD плейър и незабавно създайте своя 5.1 съраунд озвучителна система. Превъзходните баси лесно се регулират. Можете да инсталирате тонколоните на бюрото си или на стената, за да чуете идеалния звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hi-fi съраунд звук

5.1 съраунд звук

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Технология за усилване на басите с регулиране на нивото

  Уникалният дизайн на събуфъра дава много по-дълбоки и богати баси. При това имате възможността да настройвате нивото на басите по ваш вкус.

 • Идеални за MP3, PC, TV, CD и др.

  Свързвайте тонколоните към всичките ваши устройства. Чудесен начин да слушате MP3 плейъра, компютъра, телевизора, CD и DVD устройствата и останалата мултимедийна техника.

 • Привлекателно покритие със силен гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

 • Връзка за допълнителни слушалки за уединено слушане

  Тази система високоговорители има връзка за допълнителни слушалки. Свържете слушалките си, за да слушате уединено - винаги когато пожелаете.

 • Магнитното екраниране елиминира изкривяванията на компютърния екран

  Тъй като мощните магнити в мембраните са магнитно екранирани, няма опасност от изкривяване на образа или от повреда, когато се поставят близо до екрана на компютърния монитор.

 • Уникално пряко подаване на MP3 през дистанционното

  Благодарение на уникалния директен вход за MP3 на дистанционното можете лесно да слушате вашия MP3 плейър. Просто свържете аудио изхода на вашия MP3 плейър към жака 3,5 мм на дистанционното и се наслаждавайте на вашата музика.

 • Plug & Play за по-лесно инсталиране

  Plug & Play ви дава възможност да инсталирате или добавите нов компонент и той да проработи, без да трябва да изпълнявате сложна инсталационна процедура или технически анализ.

 • Дистанционно регулиране на силата на звука за удобно управление на звука

  Удобното дистанционно управление с кабел ви позволява да нагласите желаното ниво на звука без присягане.

 • Дървен корпус за качествено възпроизвеждане на басите

  Корпусът на събуфъра е изработен от дърво, което му придава изключителна стабилност и акустични качества.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува