Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мощен, богат звук

  Изходната мощност 40 W, подсилена с патентования басов порт SPD™, дава дълбоки, плътни тонове с по-малко изкривявания. Конструкцията с двулентови високоговорители за високи честоти и басов високоговорител дава както високи, така и ниски до средни честоти, като обогатява възпроизвеждането с по-балансиран звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен, богат звук

Ненадминато изживяване при слушане

 • Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Технологията на Philips Sound Purification Duct (SPD) за басовия порт дава дълбоките, плътни тонове на истинския басов звук. Вътрешната повърхност на тръбата за басите е покрита с пенестия материал SPD, специално създаден от Philips за поглъщане на акустични трептения, който намалява шумовете и стабилизира резонансната честота. Изпитанията на Philips и потребителските тестове потвърдиха, че този буфер осигурява баси с по-малко изкривявания и по-добро качество.

 • Конструкция с двулентови високоговорители за високи честоти и басов високоговорител

  Конструкция с двулентови високоговорители за високи честоти и басов високоговорител

  Двулентовият високоговорител с две мембрани дава високи честоти от високоговорителя за високи честоти и средни - от басовия високоговорител. Това обогатява възпроизвеждането с по-балансиран звук в сравнение с този от обичайно използваната еднолентова конструкция, където една единствена мембрана трябва да възпроизведе всички честоти. Така можете да се наслаждавате на по-добра акустика с ясни вокали, високи тонове и плътни баси и всичко това на много добра цена с най-новата гама високоговорители Philips.

 • Събуфър с лентов дизайн за вярно възпроизвеждане на басите

  Събуфър с лентов дизайн за вярно възпроизвеждане на басите

  Проектиран като "кутия в кутията", този лентов събуфър има две звукови камери, с което осигурява по-голям въздушен капацитет и по-добър басов звук с по-добър баланс и по-малко изкривявания. Енергията на звуковата вълна от централната мембрана се концентрира по-ефективно в желания честотен диапазон на звука, което осигурява по-точно и прецизно възпроизвеждане.

 • Фуниевидната тръба за басите подчертава ниските тонове за чисти, силни баси

  Фуниевидната тръба за басите подчертава ниските тонове за чисти, силни баси

  Конструкцията на тръбата за басите е един от ключовите елементи в дизайна на кутията на този високоговорител. Нейният размер, дължина, форма и фуниевидно разширен край са от решаващо значение за възпроизвеждането на ниските честоти. Фуниевидната конструкция на Philips е относително голяма и с по-голям отвор, който отваря по-широк приемащ буфер, така че звуковите вълни да се разпространяват по-плавно. Възпроизвежданият звук е с по-малко шум и изкривявания в сравнение с останалите високоговорители. Philips знае каква акустика желаете и този дизайн намалява драстично изкривяванията, като осигурява по-дълбоки и по-богати баси и позволява да чувате по-ясно високочестотните тонове.

 • Миларови високоговорители за високи честоти за звук с висока детайлност

  Миларови високоговорители за високи честоти за звук с висока детайлност

  Уникалният материал милар, използван във високоговорителите за високи честоти, дава невероятна детайлност на звука. Целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество, благодарение на което музиката оживява, а филмите звучат точно така, както е замислено. Неразделна част от двулентовия дизайн, високоговорителят за високи честоти подобрява високите честоти, като дава по-чист, пространствен и точно предаден звук, в съчетание с басовия високоговорител. Подобрената яснота означава, че можете да различите всеки един елемент в музиката. Слушайте отделните инструменти, наслаждавайте се на по-ясни вокали и се радвайте на вашата музика с изненадващо добри детайли.

 • 3 интегрирани вериги за усилване по мощност, за балансиран звук

  3 интегрирани вериги за усилване по мощност, за балансиран звук

  За да се запази по-ниска цена, при повечето 2.1-канални мултимедийни високоговорители модулът за усилване по мощност често се пренебрегва, като се използва конструкция с една верига за усилване. Но при тази изключително усъвършенствана конструкция Philips използва 3 интегрирани усилвателни елемента за двата сателитни високоговорителя и събуфъра. SPA4320 има голям вграден радиатор, който отнема топлината, генерирана от веригите за усилване. Усилвателните елементи UTC2030 осигуряват добра, солидна основа за качествен звук и цялата мощност, която е необходима за работа на събуфъра и сателитните високоговорители.

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

 • Заоблена кутия за най-добро качество на звука

  Заоблената кутията не само изглежда добре, но и с формата си осигурява балансиран звук, който се разпространява по-естествено и в оригиналния си вид. С по-малко изкривяване и промени в тембъра можете да сте сигурни, че любимата ви музика винаги ще звучи така, както би трябвало. Philips познава акустиката и се стреми да ви даде не само чудесен звук, но и чудесен вид!

 • Атрактивно покритие с гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува