Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мултимедийни високоговорители 2.1

  Hi-fi звук

  Когато желаете драматично усещане за звук от мултимедийните си устройства, свържете тонколоните SPA5300. Нагласете нивото на динамичното усилване на басите и се насладете на 100 W музикална мощност с превъзходна чистота от най-ниските до най-високите тонове.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hi-fi звук

 • Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Иновационна технология допринася за невероятно дълбоките и богати баси от компактни тонколони. Динамичното усилване на басите подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - само с натискане на един бутон!

 • Технология за усилване на басите с регулиране на нивото

  Уникалният дизайн на събуфъра дава много по-дълбоки и богати баси. При това имате възможността да настройвате нивото на басите по ваш вкус.

 • Осмоъгълен дървен събуфър

  Усилената конструкция на осмоъгълния събуфър осигурява зашеметяващи баси.

 • Идеални за MP3, PC, TV, CD и др.

  Свързвайте тонколоните към всичките ваши устройства. Чудесен начин да слушате MP3 плейъра, компютъра, телевизора, CD и DVD устройствата и останалата мултимедийна техника.

 • Дизайн с отворен преден панел на тонколоните за превъзходна чистота на звука

  Дизайнът с отворен преден панел на тонколоните подобрява възпроизвеждането на звука с превъзходна чистота и снижава евентуалните изкривявания. Като капак върху лицата на високоговорителите са използвани аеродинамични предпазители, а не текстилен или метален капак.

 • Широк диапазон за изключително ясен звук

  Благодарение на сложната конструкция на колоните и техния звук с широк диапазон ще се насладите на изключително ясен звук от най-ниските до най-високите тонове.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува