Мултимедийни високоговорители 2.1

  Динамичен звук

  Изходната мощност 30 W, подсилена с патентования басов порт SPD™, осигурява дълбоки, плътни тонове. Съвместим с всяка мултимедия, този високоговорител дава плътен и богат звук с по-малко изкривявания чрез своята басрефлексна система. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мултимедийни високоговорители 2.1

2, 5" сателитна мембрана, 5" събуфър, Извод за слушалки, Аудио вход, 70 W, аудио вход SPA4355/12 Търсене на подобни продукти

Динамичен звук

 • Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Технологията на Philips Sound Purification Duct (SPD) за басовия порт дава дълбоките, плътни тонове на истинския басов звук. Вътрешната повърхност на тръбата за басите е покрита с пенестия материал SPD, специално създаден от Philips за поглъщане на акустични трептения, който намалява шумовете и стабилизира резонансната честота. Изпитанията на Philips и потребителските тестове потвърдиха, че този буфер осигурява баси с по-малко изкривявания и по-добро качество.

 • Басрефлексните високоговорители дават дълбоки и мощни баси

  Басрефлексните високоговорители дават дълбоки и мощни баси

  Кухина, разположена зад мембраната на високоговорителя и насочваща въздуха към акустично регулираните отвори в самия високоговорител, придава на басовите ноти по-добра отчетливост и реализъм.

 • Обща изходна мощност 30W RMS

  Обща изходна мощност 30W RMS
 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

 • Атрактивно покритие с гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

 • Вход AUX и изход за слушалки на кабелното управление

  Сега можете да се наслаждавате на любимите си развлечения и музика с още повече удобство и лекота чрез входа AUX и изхода за слушалки на кабелното управление. Обикновено ако искате да свържете друго устройство, освен компютър, трябва да изключите 3,5-мм жак от компютъра, а това не винаги е особено бързо. Но с входа AUX и изхода за слушалки отпред можете бързо и лесно да слушате музика направо от почти всяко устройство.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува