Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мултимедийни високоговорители 2.1

  Динамичен звук

  Идеални сме за музика, глас и звук. Ще съживим звука от вашия лаптоп, настолен компютър или MP3 плейър. И ще обикнете увеличената ни звукова мощност, подобреното качество на звука и нашия съвременен дизайн.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Динамичен звук

 • Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Технологията на Philips Sound Purification Duct (SPD) за басовия порт дава дълбоките, плътни тонове на истинския басов звук. Вътрешната повърхност на тръбата за басите е покрита с пенестия материал SPD, специално създаден от Philips за поглъщане на акустични трептения, който намалява шумовете и стабилизира резонансната честота. Изпитанията на Philips и потребителските тестове потвърдиха, че този буфер осигурява баси с по-малко изкривявания и по-добро качество.

 • Събуфър с лентов дизайн за вярно възпроизвеждане на басите

  Събуфър с лентов дизайн за вярно възпроизвеждане на басите

  Проектиран като "кутия в кутията", този лентов събуфър има две звукови камери, с което осигурява по-голям въздушен капацитет и по-добър басов звук с по-добър баланс и по-малко изкривявания. Енергията на звуковата вълна от централната мембрана се концентрира по-ефективно в желания честотен диапазон на звука, което осигурява по-точно и прецизно възпроизвеждане.

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

 • Заоблена кутия за най-добро качество на звука

  Заоблена кутия за най-добро качество на звука

  Заоблената кутията не само изглежда добре, но и с формата си осигурява балансиран звук, който се разпространява по-естествено и в оригиналния си вид. С по-малко изкривяване и промени в тембъра можете да сте сигурни, че любимата ви музика винаги ще звучи така, както би трябвало. Philips познава акустиката и се стреми да ви даде не само чудесен звук, но и чудесен вид!

 • Обща изходна мощност 30W RMS

  Обща изходна мощност 30W RMS
 • Атрактивно покритие с гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

 • 3 интегрирани вериги за усилване по мощност, за балансиран звук

  За да се запази по-ниска цена, при повечето 2.1-канални мултимедийни високоговорители модулът за усилване по мощност често се пренебрегва, като се използва конструкция с една верига за усилване. Но при тази изключително усъвършенствана конструкция Philips използва 3 интегрирани усилвателни елемента за двата сателитни високоговорителя и събуфъра. SPA4320 има голям вграден радиатор, който отнема топлината, генерирана от веригите за усилване. Усилвателните елементи UTC2030 осигуряват добра, солидна основа за качествен звук и цялата мощност, която е необходима за работа на събуфъра и сателитните високоговорители.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува