Безжичен мултимедиен адаптер

  Безжично изпълнение на филмите от компютъра на телевизора

  Отделете се от компютъра. Порадвайте се на своята цифрова музика, снимки и видеофилми, както заслужават да им се радвате.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжично изпълнение на филмите от компютъра на телевизора

Изпращайте филми, музика и снимки към телевизора

 • Гледайте на телевизора с всички удобства изтеглените филми

  Изтеглете и запишете на компютъра си филмите, които ви интересуват, а после ги гледайте с всички удобства от дивана в хола. Никакви грижи за записване на филмите на CD или DVD, просто отваряне и управление с лекота.

 • Поддържа видео формати WMV, DivX и Xvid

  Запишете вашата видео колекция и изтеглените филми на компютъра си в един от многото поддържани видео формати. След това я възпроизвеждайте на телевизора си. Поддържа се възпроизвеждането на видео формати MPEG1, 2, DivX, Xvid и WMV. За възпроизвеждане на HD WMV е необходима кабелна връзка Ethernet.

 • Насочете поток висококачествена музика от компютъра си към аудиосистемата

  Насочете поток музика от компютъра си към вашата аудиосистема, като запазите високото й качество. Слушайте на аудиосистемата си музикалните файлове, записани на вашия компютър. Изберете песни от музикалната си колекция по изпълнител, албум или жанр.

 • Слушайте Интернет радио без компютър.

  Добавете още радиостанции към сегашната си аудио система, като се свържете директно чрез своята високоскоростна Интернет връзка към Интернет радиостанцията.

 • Поддържа музикални формати WMA, WMA-DRM и MP3

  Запишете вашата музикална колекция и изтеглените от Интернет песни на вашия компютър в един от многото поддържани аудио формати. Вече можете да я възпроизвеждате чрез вашата аудио система. Поддържа се възпроизвеждането на музикалните формати WMA, WMA-DRM и MP3

 • Гледайте с приятели своето слайдшоу от детайлни снимки на телевизора

  Седнете на дивана и гледайте своите снимки от празника с цялото семейство или приятели.

 • Съхранявайте снимките на компютъра, а ги гледайте на телевизора

  Съхранявайте своите колекции от снимки на компютъра, а им се наслаждавайте на телевизора.

 • Ясно и рязко качество на снимките на вашия LCD телевизор

  Използвайте входа за телевизия с висока детайлност на вашия LCD телевизор, за да покажете снимките си - ясни и резки. Изделието изисква свързване чрез компонентно видео, за да може да възпроизвежда с висока детайлност.

 • Удобното инсталиране стъпка по стъпка ви помага за бързо започване.

  Продуктът се инсталира лесно с удобния за потребителя подход стъпка по стъпка. На екрана на телевизора виждате всички стъпки, необходими за инсталиране на продукта.

 • Автоматично се актуализира до последната версия на софтуера

  Продуктът може да добавя нови и подобрени функции чрез надстройване на софтуера. Той проверява по високоскоростна Интернет връзка за наличие на нови версии на софтуера. Можете лесно да решите дали искате надстройване и се радвайте на още повече функции.

 • Достъп до съдържанието на различни компютри в дома ви

  Имате достъп до мултимедийно съдържание от различни компютри в дома ви. Медийният мениджър работи на различни компютри, дори и на по-старите. Така от един медиен адаптер имате достъп до мултимедийно съдържание на различни компютри. Без нужда да копирате файловете си на друг компютър.

 • По-малко бъркотия и суетене. Безжичната връзка означава край на пробиването.

  2,4 GHz безжична връзка между приемника и предавателя означава, че не трябва да прокарвате кабели и да пробивате дупки в стените.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува