Безжичен мултимедиен адаптер

  Обогатете системата си за домашно кино

  SL400i ви позволява да се насладите на голяма колекция от мултимедийно съдържание (музика, картини и филми) от компютъра или направо от Интернет или вашата система за домашно кино в стаята от "най-доброто място"'.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Обогатете системата си за домашно кино

с мултимедия от компютър и Интернет

 • Може да се насладите на безжична компютърна мултимедия във вашия хол

  Когато свържете това изделие към вашия телевизор или стереоуредба, се установява безжична връзка между компютъра и изделието. Преглеждането на компютърното мултимедийно съдържание на вашия телевизор или стереоуредба може да се извърши с помощта на дистанционното управление.

 • Незабавната безжична PC Link е приложена към WiFi USB адаптера

  Готово за използване решение, в случай че нямате безжична мрежа. Свържете приложения безжичен USB адаптер към вашия компютър. Свържете приемника към вашия телевизор и или стереоуредба. Безжичният USB адаптер свързва вашия компютър към приемника.

 • Достъп до Интернет за онлайн музика, филми, снимки и игри

  Получете достъп "с един бутон" до онлайн музика, филмова музика, музикално видео, фотоколекции и Интернет игри на вашия телевизор и стерео. Не е необходимо да изтегляте първо файловете във вашия компютър или дори да го включвате в Интернет в поточен режим за мултимедийното съдържание. Нужна е широколентова Интернет връзка.

 • С възможност за ъпгрейд по Интернет, за да поддържате продукта актуален

  Новите възможности, функции и носители автоматично се изтеглят по Интернет чрез широколентова връзка направо във вашето устройство.

 • Управлявайте чрез локален дисплей, без да включвате телевизора

  Избирайте аудио файлове, без да е нужно да включвате вашия телевизор, като използвате LCD дисплей с навигационната структура на менюто, показана на телевизора.

 • Безжична РЧ комуникация, базирана на отворения стандарт IEEE802.11

  Стандартът WiFi означава, че не са нужни кабели между PC устройства, PC периферни устройства и аудио/видео апаратура, разположени в различни стаи.

 • UPnP позволява на различните устройства да комуникират помежду си

  UPnP (Universal Plug and Play) означава мрежов протокол, който позволява на различни устройства да комуникират помежду си. Устройства, които могат да възпроизвеждат определено съдържание (снимки, аудио или видео файлове), могат да се обявяват в мрежата и могат да се свързват с хранилища за данни, които съдържат такива файлове. След това може безпрепятствено да се обменят файлове за по-пълно забавление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува