Безжичен мултимедиен адаптер

  Обогатете вашия телевизор и аудиосистема.

  SL300i ви позволява да обогатявате безжично вашия телевизор и аудиосистема с мултимедия (музика, картини и филми) от вашия компютър или директно от Интернет.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Обогатете вашия телевизор и аудиосистема.

с мултимедия от компютър и Интернет

 • Може да се насладите на безжична компютърна мултимедия във вашия хол

  Когато свържете това изделие към вашия телевизор или стереоуредба, се установява безжична връзка между компютъра и изделието. Преглеждането на компютърното мултимедийно съдържание на вашия телевизор или стереоуредба може да се извърши с помощта на дистанционното управление.

 • Достъп до Интернет за онлайн музика, филми, снимки и игри

  Получете достъп "с един бутон" до онлайн музика, филмова музика, музикално видео, фотоколекции и Интернет игри на вашия телевизор и стерео. Не е необходимо да изтегляте първо файловете във вашия компютър или дори да го включвате в Интернет в поточен режим за мултимедийното съдържание. Нужна е широколентова Интернет връзка.

 • С възможност за ъпгрейд по Интернет, за да поддържате продукта актуален

  Новите възможности, функции и носители автоматично се изтеглят по Интернет чрез широколентова връзка направо във вашето устройство.

 • Безжична РЧ комуникация, базирана на отворения стандарт IEEE802.11

  Стандартът WiFi означава, че не са нужни кабели между PC устройства, PC периферни устройства и аудио/видео апаратура, разположени в различни стаи.

 • UPnP позволява на различните устройства да комуникират помежду си

  UPnP (Universal Plug and Play) означава мрежов протокол, който позволява на различни устройства да комуникират помежду си. Устройства, които могат да възпроизвеждат определено съдържание (снимки, аудио или видео файлове), могат да се обявяват в мрежата и могат да се свързват с хранилища за данни, които съдържат такива файлове. След това можебезпрепятствено да се обменят файлове за по-пълно забавление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува