Слушалки с окачалка за ухо

  Превъзходен звук

  Наслаждавайте се на прекрасен звук с перфектно удобство. Тези окачалки се нагаждат към ушите ви за меко, но сигурно прилепване. Висококачествени слушалки с окачалки за уши, направени за вашия iPod, с управление в кабела, позволяващо боравене с една ръка.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходен звук

Направени за управление на iPod

 • 3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора между 3 сменяеми накрайника с размери от S до L сте сигурни, че имате комплект, с който тези слушалки Philips ще паснат идеално в ушите ви.

 • Управлявайте вашия iPod с удобство

  С вграденото управление можете лесно да контролирате увеличаването и намаляването на силата на звука, преминаването към предишната или следващата песен, бързото превъртане напред и назад, възпроизвеждането и поставянето на пауза на устройството iPod. Управлението позволява боравене с една ръка и гарантира уникално изживяване за потребителя.

 • Устойчива на издърпване конструкция за по-сигурно прилепване

  Благодарение на уникалната си конструкция, с каквито и дейности да се захванете, тези слушалки ще останат надеждно и удобно закачени в ушите ви. Когато кабелът се дръпне, те се захващат още по-силно.

 • Кабел с дължина 1,2 м, идеален за използване на открито

  Идеална дължина на кабела, която ви дава свободата да поставяте вашето аудиоустройство където пожелаете.

 • Свръхмалки ефективни мембрани за удобно прилепване и отличен звук

  Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Пасивно премахване на шума за по-добър звук при по-ниска сила

  Отличното плътно прилепване в ушите ви спира нежелания фонов шум, който ви отвлича от чистото удоволствие от любимата ви музика. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Турбо бас ви дава превъзходни дълбоки и динамични басови тонове

  Уникалната конструкция за басовата вълна "турбо-насища" ниските тонове, като ги насочва към вашите уши. В резултат от това се получава фантастично реалистично преживяване с ефект на присъствие.

 • Гъвкави гумени окачалки за удобно и сигурно прикрепване

  Гумените окачалки за ушите осигуряват захващане без приплъзване за удобно и сигурно прикрепване, гарантиращо, че слушалките ще останат удобно на мястото си за часове наред. Идеални за активно използване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува