Стерео слушалки

  Мощен звук, портативен дизайн

  В тези слушалки са обединени мощен звук и лека преносима конструкция и така се осигуряват забележителен звук и максимално удобство при използване на закрито и в движение

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен звук, портативен дизайн

Музика - компютър - MP3 - CD

 • Възглавничките за уши повишават удобството и характеристиките на басите

  Специалната форма и луксозните материали, използвани за възглавничките за ушите, осигуряват максимално удобство.Те предотвратяват разсейването на звука и подобряват характеристиките на басите. Възглавничките за ушите са оформени така, че да прилягат перфектно върху областта около ухото.

 • Удобството е увеличено за дълготрайно използване

  Тази слушалка е проектирана по формата на вашето ухо за допълнително удобство и по-голямо удоволствие по време на по-дълго слушане.

 • Леката конструкция увеличава удобството при продължително използване

  Здравите, леки и качествени материали увеличават удобството при продължително носене.

 • Удобният едностранен кабел намалява заплитането

  Кабелът е удобно свързан от едната страна, което значително намалява риска от заплитане и опростява навиването му за съхраняване.

 • Цялото ухо е покрито за оптимизиране на качеството на звука

  Пълноразмерните раковини за уши не само покриват цялото ви ухо за по-добро качество на звука, но и предоставят място за по-голям и по-качествена мембрана.

 • Свръхмеки подплънки на лентата за глава за изключително удобство при носене

  Свръхмеките подплънки на лентата за глава, покрити с плат в тон с възглавничките за уши, осигуряват плътно и сигурно прилепване на темето, без да упражняват натиск върху него.

 • 40 мм мембрана

  40 мм мембрана е направена от комбиниран миларов материал и е високочувствителен и мощен елемент, който предлага звук без доловимо изкривяване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува