O'Neill

  O'Neill

  THE STRETCH слушалки с лента за глава с микрофон

  Настроени за дълбоки баси

  Меките изолиращи възглавнички запечатват музиката ви, за да можете да почувствате връхните точки и дълбините на съвършеното слушателско пътуване. Гъвкавата лента за глава TR90 е направена да издържа на условия, от които други слушалки биха бягали. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

O'Neill THE STRETCH слушалки с лента за глава с микрофон

40 мм мембрани/затворен гръб, С наушници върху цялото ухо SHO9565BK/10 Търсене на подобни продукти

Настроени за дълбоки баси

Направени да се разтягат

 • Динамичните 40-милиметрови неодимови мембрани осигуряват дълбок, динамичен бас

  Купонясвайте с висококачествени мелодии в движение с динамичните 40-милиметрови мембрани, които осигуряват кристално чист звук, комбиниран с пулсиращ бас.

 • Превключете от музика към повиквания с помощта на вградения микрофон и дистанционното управление

  Превключвайте между музика и повиквания с едно движение с помощта на вградения микрофон и дистанционното управление. Така поддържането на връзката с музиката ви, а също и хората, които са важни за вас, е като детска игра.

 • Г-образният конектор увеличава трайността и живота на кабела

  Наслаждавайте се на музиката по-дълго с подсилен Г-образен кабелен конектор, който прави тези слушалки по-трайни и издръжливи.

 • Потопете се в ритмите с изолиращи възглавнички върху целите уши

  Бъдете част от това, което вълнува града, но не и от шума му, с шумоизолиращи възглавнички върху целите уши. Освен, че ще се наслаждавате на дълготраен комфорт, тези възглавнички ви помагат да чуете всеки детайл в любимите ви мелодии.

 • Бързо освобождаване на кабела за предотвратяване на скъсване

  Повече няма да се притеснявате да закачите кабелите си отново. Кабелен предпазител, вдъхновен от последните разработки в ски техниката, отделя кабела от лентата за глава незабавно, когато той се закачи. Просто го съединете отново, за да продължи музиката ви.

 • Саморегулиращата се вътрешна лента разпръсква налягането и топлината

  Останете на хладно и се радвайте на удобството с тези интелигентно конструираната, разтеглива и лека вътрешна лента за глава. Дръжте слушалките си плътно прилегнали на мястото си колкото и дълго да ги носите.

 • Свръхмеки кожени наушници за дълго носене

  Свръхмеките кожени наушници обгръщат контурите на ушите ви комфортно и надеждно, създавайки идеално уплътнение, което е толкова удобно, че може да забравите, че сте със слушалки.

 • Супер разтеглива и здрава лента за глава TR55

  Можете да увивате, разтягате и огъвате лентата за глава без да я счупите. Направени от висококачествен найлонов супер разтеглив полимер TR55, тези слушалки са изключително здрави, гъвкави и готови да останат с вас, където и да ви отведе животът.

 • Ултра-здрав незаплитащ се текстилен кабел

  Живейте живота си така, както желаете, без да се притеснявате за кабела си. Този здрав незаплитащ се текстилен кабел ще издържи на всичко, на което го подложи вашият активен начин на живот.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува