Шумопотискащи слушалки

  85% по-малко външен шум

  Спрете дразнещия фонов шум и слушайте само музиката си - с тези първокласни слушалки, активно намаляващи фоновия шум с 85%. Идеални за използване в самолети и влакове

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

85% по-малко външен шум

Активно премахване на шума

 • Сложна електроника снижава нежелания шум с 85%

  Интелигентната технология за премахване на шума подобрява удоволствието от слушането при по-ниски нива на звука в шумна среда. Тя е особено ефективна за премахване на ниски честоти като шум от реактивен двигател, така че можете да се наслаждавате на тиха музика по време на полет, във влакове и подобни места, без да чувате отклоняващия вниманието фонов шум. Технологията създава еднаква, но противоположна крива на шума, която чрез изваждане ефективно премахва нежелания шум.

 • Бутонът за изключване на звука позволява разговор без махане на слушалките

  Превключвателят за изключване на звука ви позволява временно да изключвате аудио сигнала и функцията за премахване на шума, за да можете да разговаряте, без да сваляте слушалките.

 • Меките уплътняващи наушници осигуряват идеално капсулиране за идеален звук

  Наушниците са много меки и затварят слушалките в ухото, за да се създаде идеално затворен обем и съвършен звук. С изключително малкия им натиск върху ухото можете удобно да използвате слушалките и за по-продължително време.

 • Звук с първокласно качество от неодимови мембрани

  Очаквате и заслужавате най-доброто възпроизвеждане на звук - използваните в тези слушалки мембрани са с най-добрите неодимови магнити, за да отговорят на вашите очаквания и винаги да доставят незабравимо възприятие.

 • Свръхмеки наушници за часове удобство

  Наушниците са много меки и затварят слушалките в ухото, за да се създаде съвършен звук. С изключително малкия им натиск върху ухото можете удобно да използвате слушалките и за по-продължително време.

 • Лесно регулируемата лента за глава води до оптимално носене и удобство

  Механизмът за лесно нагаждане осигурява удобно плътно акустично капсулиране между наушника и ухото и така гарантира най-добър звук.

 • Едностранно откачащ се кабел за допълнително удобство

  Откачащият се кабел е едновременно удобен за прибиране и лесен за използване. За спане просто откачете кабела и движенията ви ще са напълно свободни.

 • Калъфът за носене защитава вашата слушалка, когато не се използва

  Този калъф е най-удобният начин за грижа за вашите слушалки и кабели, за да не се заплитат, когато не се използват.

 • Адаптер за свързване и слушане по време на полет

  Използвайте собствените си слушалки, за да слушате по време на полет. Адаптерът просто преобразува стандартните двойни моно жакове в стерео гнездо за слушалки.

 • 3,5 - 6,35 мм адаптер за всички типове аудиоустройства

  С този адаптер можете да използвате вашата слушалка в апаратура с жакове 3,5 или 6,35 мм, което ви позволява по-широк избор на аудиоустройства.

 • Съдържа батерия, за да можете да използвате изделието веднага

  Няма нужда да купувате батерии, за да започнете. Просто поставете батериите и действайте!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува