Слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане

  90% по-малко външен шум

  Заглушете света и накарайте двигателите на самолета или влака да замлъкнат, когато сте в движение, с тези нови слушалки за iPod, които премахват 90% от шума. Малкият им размер ги прави лесни за пренасяне. Зареждат се директно от устройството iPod, без нужда от отделна батерия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане

Управление на звука и песните за iPod SHN6000/10 Търсене на подобни продукти

90% по-малко външен шум

Активно премахване на шума за iPod

 • 3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора между 3 сменяеми накрайника с размери от S до L сте сигурни, че имате комплект, с който тези слушалки Philips ще паснат идеално в ушите ви.

 • 90% по-малко външен шум

  Интелигентната технология за премахване на шума и конструкцията с ъглова акустика подобрява удоволствието от слушането при по-ниски нива в шумна среда. Тя е особено ефективна за премахване на ниски честоти като шум от реактивен двигател, така че можете да се наслаждавате на тиха музика по време на полет и във влакове.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Ергономичната конструкция с ъглова акустика гарантира напълно естествено прилягане

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал, за да прилегне по естествен начин на ушите ви.

 • Захранва се директно от вашия iPod

  Няма нужда да носите допълнителни батерии. С цел допълнително удобство тези слушалки с шумопотискане са проектирани да бъдат захранвани директно от вашия iPod.

 • Управлявайте вашия iPod с удобство

  С вграденото управление можете лесно да контролирате увеличаването и намаляването на силата на звука, преминаването към предишната или следващата песен, бързото превъртане напред и назад, възпроизвеждането и поставянето на пауза на устройството iPod. Управлението позволява боравене с една ръка и гарантира уникално изживяване за потребителя.

 • Прецизно настроени мембрани за всеки детайл и динамичен звук

  Акустиката на слушалките е прецизно разработена съобразно звуковия профил на реална звукова система в действие, за да се възпроизвеждат и най-дребните детайли в най-широк динамичен обхват.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува