Слушалка с премахване на шума

  75% по-малко външен шум

  Спрете дразнещия фонов шум и слушайте спокойно само музиката си - с тези стилни слушалки с лента за врат, активно намаляващи фоновия шум с до 75%. Идеални за използване в самолети и влакове

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

75% по-малко външен шум

Активно премахване на шума

 • Компактна електроника снижава нежелания шум със 75%

  Интелигентната технология за премахване на шума подобрява удоволствието от слушането при по-ниски нива на звука в шумна среда. Тя е особено ефективна за премахване на ниски честоти като шум от реактивен двигател, така че можете да се наслаждавате на тиха музика по време на полет, във влакове и подобни места, без да чувате отклоняващия вниманието фонов шум. Технологията създава еднаква, но противоположна крива на шума, която чрез изваждане ефективно премахва нежелания шум.

 • Меките уплътняващи наушници осигуряват идеално капсулиране за идеален звук

  Наушниците са много меки и затварят слушалките в ухото, за да се създаде идеално затворен обем и съвършен звук. С изключително малкия им натиск върху ухото можете удобно да използвате слушалките и за по-продължително време.

 • 3-позиционна настройка за персонализирано прикрепване

  Трипозиционната настройка включва изцяло гъвкав шарнир с въртене на 360 градуса и трипозиционна окачалка за ухо. Това ви дава възможност идеално да наместите лентата за врата на ушите си с оглед сигурно удобство за часове наред.

 • Гъвкави гумени окачалки за удобно и сигурно прикрепване

  Гумените окачалки за ушите осигуряват захващане без приплъзване за удобно и сигурно прикрепване, гарантиращо, че слушалките ще останат удобно на мястото си за часове наред. Идеални за активно използване.

 • Тънки и леки бутони за управление за удобно регулиране на мощността и силата на звука

  На кабела на слушалките е прикрепено елегантно управляващо устройство, с което се настройва силата на звука и включването/изключването на шумопотискането. Ярък индикатор за захранване ви напомня да изключите уреда, когато не се използва, за да осигурите по-дълъг живот на батериите.

 • Кабел с дължина 1,2 м, идеален за използване на открито

  Идеална дължина на кабела, която ви дава свободата да поставяте вашето аудиоустройство където пожелаете.

 • Удобният едностранен кабел намалява заплитането

  Кабелът е удобно свързан от едната страна, което значително намалява риска от заплитане и опростява навиването му за съхраняване.

 • Адаптер за свързване и слушане по време на полет

  Използвайте собствените си слушалки, за да слушате по време на полет. Адаптерът просто преобразува стандартните двойни моно жакове в стерео гнездо за слушалки.

 • 3,5 - 6,35 мм адаптер за всички типове аудиоустройства

  С този адаптер можете да използвате вашата слушалка в апаратура с жакове 3,5 или 6,35 мм, което ви позволява по-широк избор на аудиоустройства.

 • Съдържа батерия, за да можете да използвате изделието веднага

  Няма нужда да купувате батерии, за да започнете. Просто поставете батериите и действайте!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува