Слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане

  70% по-малко външен шум

  Включете, за да се изключите - с тези слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане, които активно намаляват нежелания външен шум с до 70%. Предлагат се с накрайници в 3 размера, за осигуряване на отлична изолация и удобство. Идеални за самолети и влакове.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане

70% по-малко външен шум

Активно премахване на шума

 • 3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора между 3 сменяеми накрайника с размери от S до L сте сигурни, че имате комплект, с който тези слушалки Philips ще паснат идеално в ушите ви.

 • Компактна електроника снижава нежелания шум със 70%

  Интелигентната технология за премахване на шума подобрява удоволствието от слушането при по-ниски нива на звука в шумна среда. Тя е особено ефективна за премахване на ниски честоти като шум от реактивен двигател, така че можете да се наслаждавате на тиха музика по време на полет, във влакове и подобни места, без да чувате отклоняващия вниманието фонов шум. Технологията създава еднаква, но противоположна крива на шума, която чрез изваждане ефективно премахва нежелания шум.

 • Създават идеално затворен обем за отличен звук

  Идеално затвореният обем между ухото и слушалката значително ще снижи нежелания фонов шум. С превъзходните си шумоизолационни характеристики тези слушалки не само спират дразнещия фонов шум, но и предоставят изключително качество на звука при ниска сила.

 • Окачете си слушалките на врата за по-удобно

  За най-удобно носене с лента на врата само преметнете кабела през глава и окачете управляващото устройство на врата си. Вграденият в кабела плъзгач допълнително ще ви помогне.

 • Малка кутия за управление вмество обемистите кутии

  Миниатюрната електроника е изобретателно пакетирана в специално проектираната малка кутия за управление.

 • Адаптер за свързване и слушане по време на полет

  Използвайте собствените си слушалки, за да слушате по време на полет. Адаптерът просто преобразува стандартните двойни моно жакове в стерео гнездо за слушалки.

 • 3,5 - 6,35 мм адаптер за всички типове аудиоустройства

  С този адаптер можете да използвате вашата слушалка в апаратура с жакове 3,5 или 6,35 мм, което ви позволява по-широк избор на аудиоустройства.

 • Кабел с дължина 1,2 м, идеален за използване на открито

  Идеална дължина на кабела, която ви дава свободата да поставяте вашето аудиоустройство където пожелаете.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува