PC слушалки

  Настройваеми слушалки за компютър

  Това елегантно решение за компютър ви позволява да приспособявате слушалките си с настройваеми черупки за ушите. С кристално чисто предаване на глас и дизайн с удобна лента за врата, която запазва непокътната прическата ви, можете да сте в чата с часове, с пълно удобство.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Настройваеми слушалки за компютър

Вашият идеален компаньон за лаптоп и настолен компютър

 • Настройваеми черупки за ушите

  Настройваемите черупки за ушите на тези компютърни слушалки ви позволяват да се отличавате с черупки, които отговарят на вашия личен стил.

 • Възглавничките за уши повишават удобството и характеристиките на басите

  Специалната форма и луксозните материали, използвани за възглавничките за ушите на тези слушалки Philips, осигуряват максимално удобство. Те предотвратяват разсейването на звука и подобряват характеристиките на басите. Възглавничките за ушите са оформени така, че да прилягат перфектно върху областта около ухото.

 • 40 мм мембрана осигурява звук без изкривявания

  40 мм мембрана е направена от комбиниран миларов материал и е високочувствителен и мощен елемент, който предлага звук без доловимо изкривяване.

 • Микрофон с висока чувствителност за отчетливо улавяне на гласове

  За ясни и онлайн разговори без прекъсвания, тези компютърни слушалки са идеалното решение, тъй като към тях е включен микрофон с висока чувствителност, който улавя гласовете ви.

 • Индивидуализира прилягането за допълнително удобство при интензивна употреба

  Без значение как предпочитате да "усещате" вашите слушалки, тази уникална конструкция с лента за главата винаги ви осигурява индивидуално, удобно прилягане. С регулиране на височината можете удобно да използвате тези слушалки много по-продължително време.

 • Регулатор за сила и изключване на звука

  Изключвайте гласа си или настройвайте силата на звука, без да отивате до устройството източник.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува