Слушалки за поставяне в ушите

  Прецизен насочен звук

  Интензивната изследователска дейност доведе до тези ергономично оформени слушалки с ъглова акустична тръба. Естествено прилягащи на всяко ухо, те насочват прецизно звука право към тъпанчето, което води до музика без изкривявания от телефона ви.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Прецизен насочен звук

за мобилни телефони

 • Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлекторите спомагат за такова движение на въздуха, при което се възпроизвеждат най-дълбоките и най-богати баси с висока степен на вярност.

 • Свръхмеки гумени тела за комфортно възприятие

  Свръхмекият материал на гумените тела е чувствителен на допир и се нагажда без усилие към ухото ви. Слушалките за поставяне в ушите никога не са били толкова удобни.

 • Кабелът за разделяне осигурява удобна връзка с дистанционното управление

  Този стандартен кабел е с 3,5 мм гнездо в единия край и 3,5 мм жак в другия с цел разширяване на свободата на движенията ви със слушалките.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Нежни тела на слушалките от силиконова гума за трайно удобство

  Възглавничките за ушите са направени от свръхмек силиконов материал, който е приятен при допир и приляга без усилие в ухото. Ще ги почувствате толкова удобни, че просто няма да ви се иска да ги махате.

 • Ергономичен дизайн за поставяне в ушите - най-добро удобство и плътно прилепване

  Ъгловата акустична тръба е ергономично проектирана съобразно анатомията на ушния канал на човека. Тя прилепва в ухото толкова плътно и удобно, че можете да я поставите и просто да забравите за нея.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули значително погасяват фоновия шум , като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Удължителният кабел ви дава допълнителна дължина на кабела за ваше удобство.

  С допълнителната дължина, осигурена от удължителния кабел, ще имате повече свобода на движенията, без да носите аудиоизточника си. Можете също да регулирате дължината на кабела съобразно нуждите си.

 • Удобната малка чантичка с цип съхранява подредени слушалките и кабела.

  Разкошната малка чантичка с цип не само е страхотна на вид, но и съхранява подредено слушалките и кабела, когато не ги използвате.

 • Прецизно настроените мембрани възпроизвеждат в широк честотен обхват

  Акустично настроените мембрани на капсулите са внимателно проектирани за възпроизвеждане на възможно най-широка честотен обхват при всякакви записи, като дават най-дълбоки и богати баси и кристално ясни високи честоти за всяко слушано от вас музикално изпълнение.

 • Оптимизирана за микрофон дължина на кабела

  Дължината на кабела на тези слушалки е предвидена за оптимизиране на звука, улавян от микрофона на вашия съединител за слушалки. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела, когато слушалките биват съчетани със съединител за слушалки. Съединителите за слушалки позволяват употребата на обикновени слушалки (без микрофон и със стандартен 3,5 мм жак) с мобилен телефон. Често те влизат в комплекта на мобилните телефони, но могат да бъдат закупени и отделно. За повечето модели мобилни телефони има съединители за слушалки Philips SHH1XXX. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела към мобилния телефон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува