Слушалки с лента за глава

  Прозрачен звук

  Отдайте се на прозрачен звук с чисти високи тонове, дълбоки баси и шумоизолация. Заякчената полимерна лента за глава е изключително гъвкава и нечуплива. Нейната подплатена саморегулираща се вътрешна лента удобно обгръща главата ви.

 • Прозрачен звук

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Прозрачен звук

за мобилния ви телефон

 • Ритъм-бас рефлекторите подпомагат движението на въздуха за по-добър звук

  Ритъм-бас рефлекторите подпомагат движението на въздуха за по-добър звук с дълбок и плътен бас

 • Саморегулираща се вътрешна лента

  Слушалките за използване в движение обикновено се нагласят с приплъзване на удължаваща се лента за глава в нужното положение. Това може да е неудобно, тъй като най-често се налага да го правите при всяко използване. Вземете своята доза музика по-бързо и лесно с гъвкавата и саморегулираща се вътрешна лента на тези слушалки. Тя ще се нагласи автоматично спрямо формата и размера на главата ви.

 • Гъвкава и здрава лента за глава

  Слушалките за използване в движение трябва да бъдат здрави, за да поемат ударите и амортизацията на активния живот. Но здравите материали не са много удобни за носене. Тази лента за глава е направена от заякчен полимер, който е здрав, но достатъчно гъвкав, за да осигури идеално удобство при носене. Можете дори да я огъвате, без да я счупите или деформирате.

 • Оптимизирана за микрофон дължина на кабела

  Дължината на кабела на тези слушалки е предвидена за оптимизиране на звука, улавян от микрофона на вашия съединител за слушалки. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела, когато слушалките биват съчетани със съединител за слушалки. Съединителите за слушалки позволяват употребата на обикновени слушалки (без микрофон и със стандартен 3,5 мм жак) с мобилен телефон. Често те влизат в комплекта на мобилните телефони, но могат да бъдат закупени и отделно. За повечето модели мобилни телефони има съединители за слушалки Philips SHH1XXX. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела към мобилния телефон.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Удобният едностранен кабел намалява заплитането

  Кабелът е удобно свързан от едната страна, което значително намалява риска от заплитане и опростява навиването му за съхраняване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува