Слушалки с окачалка за ухо

  Мощни баси за мобилни телефони

  Изключително удобни за активна употреба, тези слушалки с регулируеми скоби за уши и меки микрослушалки изпращат директно в ушите ви мощен звук, обогатен с дълбоки баси. Акустиката и дължината на кабела са оптимизирани за използване с мобилни телефони.

 • Мощни баси за мобилни телефони

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощни баси за мобилни телефони

Сигурно захващане с регулируеми меки скоби за уши

 • Плъзгач против заплитане

  Плъзгач против заплитане

  Когато прибирате слушалките, има опасност от заплитане на кабелите. Това затруднява прибирането на слушалките така, че да са готови за слушане. Като просто плъзнете плъзгача против заплитане към слушалките, вие ги придържате прибрани една към друга и минимизирате опасността от заплитане на кабелите.

 • Ритъм-бас рефлекторите подпомагат движението на въздуха за по-добър звук

  Ритъм-бас рефлекторите подпомагат движението на въздуха за по-добър звук с дълбок и плътен бас

 • Сигурно захващане с регулируеми меки скоби за уши

  Регулирайте лесно размера на тези меки скоби за уши, като плъзнете гумената им вътрешна част нагоре или надолу. Можете да направите това дори и когато слушалките са на главата ви, за да имате сигурно и удобно прилягане във всяка ситуация.

 • Стоят удобно на ушите ви когато се движите

  Независимо от това, дали бягате навън, карате велосипед или прекарвате почивката си по друг активен начин, тези слушалки остават удобно закрепени на ушите ви.

 • Изключително здравата конструкция удължава живота на изделието

  Благодарение на това, че е проектирано да поема удари при небрежна употреба и че е направено от здрави материали, може да бъдете сигурни в изключително дългия живот на това изделие.

 • Оптимизирана за микрофон дължина на кабела

  Дължината на кабела на тези слушалки е предвидена за оптимизиране на звука, улавян от микрофона на вашия съединител за слушалки. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела, когато слушалките биват съчетани със съединител за слушалки. Съединителите за слушалки позволяват употребата на обикновени слушалки (без микрофон и със стандартен 3,5 мм жак) с мобилен телефон. Често те влизат в комплекта на мобилните телефони, но могат да бъдат закупени и отделно. За повечето модели мобилни телефони има съединители за слушалки Philips SHH1XXX. Оптимизирана е и цялостната дължина на кабела към мобилния телефон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува