Слушалки с лента за врат

  Класен аксесоар

  Слушалки с лента за носене на врата с удобен механизъм за махане. Телата на слушалките са свръхмеки и се предлагат в три размера за допълнително удобно прилягане във всяко ухо - това осигурява идеално капсулиране за идеален звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Класен аксесоар

Отлично уплътняване

 • 3 взаимозаменяеми гумени тела на слушалките за отлично прилягане във всяко ухо

  3 взаимозаменяеми гумени тела на слушалките за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора измежду 3 взаимозаменяеми тела на слушалките с размери от малко до голямо сте сигурни, че имате комплект, който ще прилепне отлично на ушите ви.

 • Плътното прилепване в ухото спира външния шум

  Миниатюрните звукови мембрани удобно прилягат в ухото и благодарение на плътното прилепване външният шум се изолира, за да се насладите изцяло на звука.

 • Свръхмалки ефективни мембрани за удобно прилепване и отличен звук

  Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Пасивно премахване на шума за по-добър звук при по-ниска сила

  Отличното плътно прилепване в ушите ви спира нежелания фонов шум, който ви отвлича от чистото удоволствие от любимата ви музика. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Неодимовият магнит подобрява басите и чувствителността

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добър нискочестотен диапазон и по-високо общо качество на звука.

 • Щипка за лесно махане на плейъра с извъртане

  Лесната за боравене щипка Twist & Release за махане с извъртане е прост и бърз начин за закачване и откачване на MP3 плейъра от лентата за носене на врата. Достатъчно е да извиете щипката, за да откачите MP3 плейъра.

 • Лента за носене на врата с бързо освобождаване при махане

  Лентата за носене на врата с бързо освобождаване е с предпазен механизъм, който се разединява автоматично при силно издърпване на MP3 плейъра. Така се създава удобство и при махане на лентата за носене на врата.

 • Плъзгащите носачи държат кабелите спретнато подредени

  Плъзгащите носачи държат кабелите в сигурно подреден сноп без заплитания. С плъзгащия носач в средата може да се регулира размерът на лентата за носене на врата за по-сигурно прилягане.

 • Ултрамек материал на лентата с цел по-удобно носене

  Ултрамеката лента е изработена от износоустойчив памук, който се отличава с мекота при допира с кожата. Това я прави съвсем приятна за носене.

 • Свръхмеки гумени тела за комфортно възприятие

  Свръхмекият материал на гумените тела е чувствителен на допир и се нагажда без усилие към ухото ви. Слушалките за поставяне в ушите никога не са били толкова удобни.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува