Слушалки за поставяне в ушите CitiScape

  Наслаждавайте се на чист, естествен звук

  Фънки, но елегантни, слушалките CitiScape St Germain са вдъхновени от бохемското очарование на Париж. Меките шумоизолиращи тела на слушалките прилепват плътно за максимално удобство и пълна наслада от чистия, естествен звук. Кабелите с магнит против заплитане поддържат всичко в ред. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки за поставяне в ушите CitiScape

St. Germain, Кафяво SHE5105BK/10 Търсене на подобни продукти

Наслаждавайте се на чист, естествен звук

и кабели с магнит против заплитане

 • Избор от 3 размера накрайници на слушалките за идеално прилягане

  Избор от 3 размера накрайници на слушалките за идеално прилягане

  Вашите CitiScape за поставяне в ушите са снабдени с 3 размера накрайници, за да се наслаждавате на идеално прилягане. Накрайниците са в 3 размера - от S до L - и освен стилни, са изключително удобни.

 • Прецизно настроените 10-мм мембрани дават чист и детайлен звук

  Прецизно настроените 10-мм мембрани дават чист и детайлен звук

  Потопете се в една вселена от кристално чист и естествен звук с прецизно настроените 10-мм мембрани. Вашите CitiScape за поставяне в ушите са грижливо проектирани за отчетлив и пълен с детайли, но естествен звук, каквато и музика да слушате.

 • Микрокапсулите с вграден магнит осигуряват спретнато подреждане и лесно съхранение

  Микрокапсулите с вграден магнит осигуряват спретнато подреждане и лесно съхранение

  Вашите CitiScape за поставяне в ушите имат изобретателно проектирани микрокапсули с вграден магнит, които осигуряват спретнато подреждане и лесно съхранение. Магнитите са вградени на гърба на микрокапсулите и ги държат долепени една за друга - без заплитане, бъркотия или проблеми. Просто долепете гърбовете им, навийте около тях плоския кабел без заплитане и ги приберете в чантата си, знаейки че можете лесно да ги извадите по всяко време.

 • Интелигентен кабел с плъзгач за забавно и безпроблемно споделяне на музиката

  Интелигентен кабел с плъзгач за забавно и безпроблемно споделяне на музиката

  Споделянето на музиката с приятел е лесно, благодарение на интелигентния кабел с плъзгач на слушалките CitiScape. Вграденият плъзгач се движи плавно по кабела на слушалките, като ги разделя интелигентно, за да може и двамата да се потопите удобно и с лекота в една и съща музика… и удоволствие.

 • Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Слушалките CitiScape имат вграден микрофон, за да можете лесно да превключвате от слушането на музика към приемането на телефонни повиквания. Сега е изключително лесно да сте винаги с вашата музика и с хората, които са най-важни за вас.

 • Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Кажете сбогом на борбата със заплетените на възел кабели в чантата ви и у дома. Плоският 1,2 м кабел без заплитане на слушалките CitiScape ви спасява завинаги от бъркотията от кабели и възли. Сега можете да се концентрирате върху най-важното, например удоволствието да слушате музика без усилие, където и да сте.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува