Слушалки за поставяне в ушите

  Лесно носене

  Слушалки с лента за носене на врата с удобен механизъм за махане. 15-милиметровите високоговорителчета и меките подложки за ушите осигуряват лесно и удобно ползване за дълги периоди от време, а ултрамеката лента за носене на врата е идеална за носене на всякакви портативни аудио плейъри.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Лесно носене

Дизайн на каишката за носене на врата за максимално удобство

 • 15 мм мембрана за оптимално удобство при носене

  15 мм мембрана за оптимално удобство при носене

  Достатъчно малка за идеално носене и достатъчно голяма, за да предлага чист неизкривен звук, тази 15-мм мембрана е идеална за слушане.

 • Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Мека гъвкава част защитава кабелната връзка от повреда, която иначе би възникнала при многократно свързване.

 • Лента за носене на врата с бързо освобождаване при махане

  Лентата за носене на врата с бързо освобождаване е с предпазен механизъм, който се разединява автоматично при силно издърпване на MP3 плейъра. Така се създава удобство и при махане на лентата за носене на врата.

 • Щипка за лесно махане на плейъра с извъртане

  Лесната за боравене щипка Twist & Release за махане с извъртане е прост и бърз начин за закачване и откачване на MP3 плейъра от лентата за носене на врата. Достатъчно е да извиете щипката, за да откачите MP3 плейъра.

 • Плъзгащите носачи държат кабелите спретнато подредени

  Плъзгащите носачи държат кабелите в сигурно подреден сноп без заплитания. С плъзгащия носач в средата може да се регулира размерът на лентата за носене на врата за по-сигурно прилягане.

 • Акустични отвори за добре балансиран и реалистичен звук

  Акустичните отвори дават възможност на въздуха да преминава през слушалката; това спомага балансирането на високите тонове и басите - така усещането на звука става по-обемно и реалистично.

 • Неодимовите магнити подобряват басите и чувствителността

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добър нискочестотен диапазон и по-високо общо качество на звука.

 • Ултрамек материал на лентата с цел по-удобно носене

  Ултрамеката лента е изработена от износоустойчив памук, който се отличава с мекота при допира с кожата. Това я прави съвсем приятна за носене.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува