Цифрови безжични слушалки

  Кристално чисто предаване

  Безжични цифрови HiFi слушалки на Philips, осигуряващи възможно най-чистото приемане на звук. Практическото отсъствие на фонов шум ви гарантира звук с кристална чистота. Индикаторът за състояние на батерията към докинг станцията осигурява лесно презареждане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Кристално чисто предаване

Цифрови безжични HiFi

 • 40 мм мембрана

  40 мм мембрана е направена от комбиниран миларов материал и е високочувствителен и мощен елемент, който предлага звук без доловимо изкривяване.

 • Настройка по 3 начина за по-плътно прилягане и по-добри баси

  Наслаждавайте се на удобство и по-добри характеристики на басите благодарение на регулируемите по три начина наушници, които прилягат естествено около ушите ви.

 • Автоматичната настройка опростява настройката на честотата на приемане

  Натискането на удобния бутон за настройка на слушалките задава на управляваната с микропроцесор схема да настрои оптимално честотата на предаване за най-доброто възможно приемане и превъзходно качество на звука.

 • Цифрово безжично предаване за аудио с най-високо качество

  Цифровото безжично предаване не само осигурява по-вярно приемане и по-добро качество на звука от аналоговите FM предавателни системи, но и използва по-малка мощност. А благодарение на патентована от Philips технология звукът остава в идеален синхрон с образа, докато се разхождате.

 • Захранващата докинг станция съхранява и зарежда приемника

  Докинг станцията е най-удобния начин да приберете вашия приемник, когато не се използва. Едновременно с това тя ще презареди приемника и ще го подготви за използване във всеки момент.

 • Цифрово аудио и предаване за постигане на върховно качество

  Аудиосигналът е цифров от връзката с предавателя до слушалките, което осигурява най-високо качество и отлична устойчивост на смущения.

 • Изключително леката лента за глава е по-удобна

  Елегантната изключително лека лента за глава от неръждаема стомана е толкова лека, че почти не забелязвате, че я носите.

 • Дишащата лента за главата увеличава удобството при продължително използване

  Добре уплътнената саморегулираща се лента за пристягане върху челото е с вградена дишаща мрежа, която не запарва и ви гарантира удобство при продължително използване без сваляне.

 • Лесно регулируемата лента за глава води до оптимално носене и удобство

  Механизмът за лесно нагаждане осигурява удобно плътно акустично капсулиране между наушника и ухото и така гарантира най-добър звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува