Цифрови безжични слушалки

  Безжична музика

  Свободата да се наслаждавате на телевизия и музика навсякъде в дома си с тези слушалки. Цифровото предаване осигурява безгрешно приемане и добро възпроизвеждане на звука. Въртящите се раковини за ушите и саморегулиращата се вътрешна лента осигуряват удобно прилягане.

 • Безжична музика

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична музика

Леки комфортни слушалки

 • Функция ускорено зареждане за постигане на бързина

  Функция ускорено зареждане за постигане на бързина

  Функцията на интелигентно и бързо зареждане позволява зареждане на батерията за много кратко време. Оставащият заряд на батерията се определя от вътрешна верига, така че входното напрежение да може да се оптимизира за бързо зареждане, като същевременно се максимизира срокът на използване на батерията.

 • Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Докинг станцията предлага удобен начин да съхранявате вашия приемник, когато не го използвате, а при някои модели дори се грижи и за зареждането на акумулаторните батерии.

 • Въртящите се раковини за ушите осигуряват удобно носене

  Въртящите се раковини за ушите осигуряват удобно носене

  Отличното прилепване на раковините към ушите ви предотвратява утечките на звук и подобрява слушането. Раковините за ушите се местят нагоре и надолу и наляво и надясно за удобно прилягане и оптимално удобство.

 • Цифрово предаване с кристална яснота (2,4 GHz)

  Цифровото предаване с 2,4 GHz не допуска компресия и загуба на данни между предавателя и слушалките. Цифровите сигнали се преобразуват в аналогови след процеса на предаване. Крайният резултат е превъзходно качество на звука, с нежна акустика и минимална загуба на данни.

 • Акустично настроени високоговорители за изключително качество на звука

  Акустично настроените високоговорители осигуряват чист, балансиран звук с превъзходна прецизност и яснота както при високите тонове, така и при дълбоките баси.

 • Самонастройваща се вътрешна челна лента за удобно носене

  Вътрешната лента за главата на тези слушалки Philips е лесна за идеално нагласяне. За удобство механизмът се настройва автоматично.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува