Bluetooth стерео слушалки

  Bluetooth стерео слушалки

  Чист звук - с кабел или безжично

  Превъзходните 40-милиметрови неодимови магнити и цифровото подобряване гарантират ненадмината чистота на звука и богати баси от слушалките SHB9100. Луксозните раковини за уши FloatingCushions с многопосочно регулиране осигуряват още по голямо удоволствие от слушането - както с кабел, така и безжично. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чист звук - с кабел или безжично

С луксозните FloatingCushions

 • Цифровото подобрение разкрива всеки дребен детайл и нюанс

  Цифровото подобрение разкрива всеки дребен детайл и нюанс

  Гръмки и превъзходни баси от високоефективните мембрани и цифровото подобрение.

 • 40-мм неодимови магнити за звук като от музика на живо

  40-мм неодимови магнити за звук като от музика на живо

  Неодимът е компактен, но много здрав магнитен материал. Той създава силно магнитно поле за по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добро възпроизвеждане на басите и чист, балансиран звук. 40-милиметровите, фино настроени неодимови магнити позволяват да се наслаждавате на чист, детайлен и същевременно естествен звук така, все едно слушате музика на живо.

 • Изключително комфортни, плътно прилепващи възглавнички от "запомняща" пяна

  Изключително комфортни, плътно прилепващи възглавнички от "запомняща" пяна

  Слушалките Philips имат удобни меки възглавнички от изкуствена кожа, които обхващат цялото ухо и прилягат толкова добре към извивките му, че дори не ги усещате! Идеално за всякаква големина и форма на главата, това невероятно ефикасно уплътнение е най-добрият начин да се изолирате от външния шум и да се потопите изцяло в музиката за дълги часове наслада.

 • Конструкцията FloatingCushions позволява автоматично регулиране на раковините за уши

  Конструкцията FloatingCushions позволява автоматично регулиране на раковините за уши

  Иновативната луксозна конструкция FloatingCushions без шарнир означава, че е невероятно бързо и лесно да направите пълно разнопосочно, автоматично регулиране на слушалките, за да се напаснат напълно към контурите на главата ви. Това хитроумно изобретение ви дава оптимална стабилност чрез равномерно саморазпределяне върху главата и ушите.

 • Удобно безжично управление на музиката и разговорите чрез Bluetooth

  Удобно безжично управление на музиката и разговорите чрез Bluetooth

  Стане ли въпрос за слушането на музика до безкрай и за безпроблемно превключване между музика и разговори, няма нищо по-добро от Bluetooth! За да слушате любимите си хитове, трябва просто да сдвоите слушалките Philips с вашия поддържащ Bluetooth смартфон или таблет. След което, само с едно докосване на интутитивното управление върху раковините за уши, можете да намалите звука или да направите пауза в песента, за да се обадите или да приемете обаждане.

 • Bluetooth или с кабел – наслаждавайте се на музиката както ви се харесва!

  Позволявайки ви да избирате не само безжичен Bluetooth, но също така и включване в гнездо 3,5 мм за възпроизвеждане на музика, новите Bluetooth слушалки наистина ви осигуряват най-доброто от двата свята! Просто сдвоете слушалките си с всяко поддържащо Bluetooth устройство, за да изпитате удоволствието от най-кристално ясното безжично слушане. Другата възможност е просто да включите кабела в гнездото 3,5 мм, за да се радвате на същото дълбоко обогатяващо и всеобхватно изживяване при слушане. Изборът е ваш!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува