Bluetooth

  Bluetooth стерео слушалки

  Чист звук, безжично

  Опитайте звук, "по-добър от кабелния", с тези слушалки с акустично настроен корпус на високоговорителите, подобряване на звука FullSound и вградено намаляване на ехото и шума. Чудесният звук и комфортът никога не са били по-добре съчетани. Вижте всички предимства

 • Чист звук, безжично

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Bluetooth стерео слушалки

Удобна регулируема лента за глава SHB9000/10 Търсене на подобни продукти

Чист звук, безжично

Bluetooth стерео и свободни ръце

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Bluetooth® стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Подобрена музика FullSound

  Какво е музиката без сърце и душа? По време на запис и компресиране на цифрова музика, детайлите и динамиката на живата музика се губят. FullSound е интелигентен алгоритъм, който се изпълнява от мощен чип вътре в слушалките. Той подобрява качеството на музиката и възстановява оригиналната й динамика, стерео ефектите, басите и високите, за да разкрие без изкривяване нечутите преди детайли. FullSound се активира автоматично и може да се изключва и включва.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Технология EverClear за ясни разговори

  Телефонните разговори често се водят в шумна среда, което води до трудности в разбирането. В тези слушалки технологията EverClear филтрира цифрово шума, така че се получава и изпраща ясен гласов сигнал за кристално чисти разговори. Те също така разпознават, ако влизате в шумна среда, и адаптират съответно силата на звука.

 • Опция слушалка с кабел

  Вашите слушалки Philips с Bluetooth звучат отлично - защо тогава да ги използвате само с безжични Bluetooth устройства? Включете приложения 3,5-мм аудио кабел в слушалките от единия край и в 3,5-мм гнездо за слушалки на музикалния плейър от другия край и ще получите слушалки с отлични показатели за вашите музикални плейъри без Bluetooth!

 • SwitchStream - не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

  Със SwitchStream ще чувате тон на звънене в безжичните си слушалки Philips, когато получите повикване в своя телефон с Bluetooth. Тогава можете да поемете повикването от слушалките и да се върнете към музиката си след разговора. Не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува