Bluetooth

  Bluetooth стерео слушалки

  Безжична музика и разговори

  Просто включете приложения в комплекта Bluetooth аудио адаптер в стандартното гнездо за слушалки на MP3 плейъра и се радвайте на безжична музика с цифрово стерео качество. Свържете ги към телефона и MP3 плейъра едновременно и превключвайте между песните и разговорите.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична музика и разговори

Направете музикалния си плейър безжичен!

 • Bluetooth 3,5-мм аудио адаптер е включен в комплекта за продажба

  Просто включете 3,5-мм аудио адаптера за Bluetooth в стандартното гнездо за слушалки. Аудио адаптерът взима аудио сигнала от музикалния плейър и го преобразува в безжичен Bluetooth сигнал, който може да се приема от вашите Bluetooth слушалки.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Bluetooth® стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Цифрово стерео качество на звука в стерео продукти с Bluetooth

  Звуковият сигнал се прехвърля безжично като цифров сигнал и се превръща в аналогов чак в самото устройство. Това означава, че шумът от смущенията влияе по-малко върху качеството на звука, отколкото при аналоговите технологии. Възпроизвеждането на звука ще бъде точно като на оригиналния запис и източника на звука.

 • SwitchStream - не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

  С SwitchStream ще чувате тон на звънене в слушалките си, когато получите повикване в своя телефон с Bluetooth. Тогава можете да поемете повикването от слушалките и да се върнете към музиката си след разговора. Не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

 • Концепция за слушалки TailorMate - изберете своя стил

  С TailorMate можете да използвате всякакви висящи слушалки с жак 3,5 мм, според собствения си стил.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува