Bluetooth

  Bluetooth стерео слушалки

  Безжична музика и интернет повиквания

  Слушайте музика, гледайте видео и провеждайте VoIP разговори безжично от компютъра с цифрово стерео качество, възпроизведено от 32-милиметровите неодимови мембрани. Регулируемата лента за врат OptiFit осигурява максимално удобство при носене. Модернизирайте компютъра си с приложения USB Bluetooth адаптер.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична музика и интернет повиквания

За музика от компютъра и VoIP

 • Включва USB Bluetooth адаптер за музика/глас

  Включеният USB Bluetooth адаптер добавя безжичната технология Bluetooth към вашия компютър или лаптоп. Така можете да слушате музика от компютъра или да водите безжични VoIP разговори. В адаптера предварително е зареден всичкия необходим софтуер и няма нужда от софтуерни инсталации на компютъра.

 • Подобрена музика FullSound

  Какво е музиката без сърце и душа? По време на запис и компресиране на цифрова музика, детайлите и динамиката на живата музика се губят. FullSound е интелигентен алгоритъм, който се изпълнява от мощен чип вътре в слушалките. Той подобрява качеството на музиката и възстановява оригиналната й динамика, стерео ефектите, басите и високите, за да разкрие без изкривяване нечутите преди детайли. FullSound се активира автоматично и може да се изключва и включва.

 • Технология EverClear за ясни разговори

  Телефонните разговори често се водят в шумна среда, което води до трудности в разбирането. В тези слушалки технологията EverClear филтрира цифрово шума, така че се получава и изпраща ясен гласов сигнал за кристално чисти разговори. Те също така разпознават, ако влизате в шумна среда, и адаптират съответно силата на звука.

 • Bluetooth стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Лента за врат OptiFit

  С лентата за врат OptiFit можете лесно да регулирате слушалките, докато ги носите, за удобно и персонализирано напасване. Включва гъвкава пантичка и регулируеми примки за ушите, като поставя високоговорителите под оптимален ъгъл спрямо ухото за максимални показатели на звука.

 • SwitchStream - не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

  С SwitchStream ще чувате тон на звънене в слушалките си, когато получите повикване в своя телефон с Bluetooth. Тогава можете да поемете повикването от слушалките и да се върнете към музиката си след разговора. Не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува