Bluetooth слушалки

  Кристално чист разговор с 2 микрофона за потискане на шума

  Говорене и музика с гласова аларма, гласова команда и поддръжка на много устройства Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Кристално чист разговор с 2 микрофона за потискане на шума

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Bluetooth® стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Ясни разговори без ехо

  Наслаждавайте се на ясни разговори без ехо с високочувствителния микрофон и интелигентния акустичен дизайн на слушалките.

 • Ергономична скоба за ухо

  Размерът на ергономичните скоби за ухо може да се адаптира в няколко стъпки според ушите ви, което не само ще подобри комфорта, но също ще гарантира надеждно закрепване. Освен това скобата за ухо може да се адаптира за носене на лявото и на дясното ухо.

 • Разговаряне с безжично устройство за свободни ръце през Bluetooth

  Използването на мобилен телефон без слушалки и микрофон често е неудобно и опасно. На много места при шофиране това е забранено. Устройствата за свободни ръце с кабел създават суматоха с жиците. Bluetooth слушалките заменят кабела с безжична връзка на малки разстояния, така че ръцете са ви свободни и движенията ви не са възпрепятствани от кабели. Тъй като излъчваната до главата ви енергия е значително по-малка в сравнение с тази от мобилните телефони, технологията Bluetooth намалява потенциалната опасност от вредни излъчвания от мобилния телефон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува