Bluetooth моно слушалка

  Слушалки с директно зареждане от USB

  Забравете тревогите за още един адаптер или кабел, който трябва да носите със себе си, и зареждайте тези слушалки директно от включен USB порт. Докато носите слушалките, меката им микрокапсула ще ви накара да забравите, че ги носите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с директно зареждане от USB

 • Удобно презареждане с USB

  Удобно презареждане с USB

  Тези слушалки имат вграден USB жак, така че можете да ги презаредите по удобен начин през всеки включен USB порт (каквито има в компютрите, USB зарядните устройства и др.). Без адаптер, без кабели, без проблеми.

 • Мека и ергономична микрокапсула за сигурно прилепване и целодневно удобство.

  Мека и ергономична микрокапсула за сигурно прилепване и целодневно удобство.

  Тези слушалки имат мека, ергономично оформена силиконова микрокапсула. Заедно с леката конструкция на слушалките, това гарантира сигурно прилепване и целодневно удобство при носене.

 • Ясни разговори без ехо

  Наслаждавайте се на ясни разговори без ехо с високочувствителния микрофон и интелигентния акустичен дизайн на слушалките.

 • Разговаряне с безжично устройство за свободни ръце през Bluetooth

  Използването на мобилен телефон без слушалки и микрофон често е неудобно и опасно. На много места при шофиране това е забранено. Устройствата за свободни ръце с кабел създават суматоха с жиците. Bluetooth слушалките заменят кабела с безжична връзка на малки разстояния, така че ръцете са ви свободни и движенията ви не са възпрепятствани от кабели. Тъй като излъчваната до главата ви енергия е значително по-малка в сравнение с тази от мобилните телефони, технологията Bluetooth намалява потенциалната опасност от вредни излъчвания от мобилния телефон.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува