Bluetooth

  Bluetooth слушалки

  Говорете стилно - Bluetooth и свободни ръце

  Освободете ръцете и ушите си по време на разговор! Възползвайте се от дискретността и удобството на комуникацията чрез Bluetooth. С регулируемата и подвижна лента за врат имате избор между носенето на щипка или на врата.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Говорете стилно - Bluetooth и свободни ръце

Носене на врата или на щипка

 • 3 взаимозаменяеми гумени тела на слушалките за отлично прилягане във всяко ухо

  3 взаимозаменяеми гумени тела на слушалките за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора измежду 3 взаимозаменяеми тела на слушалките с размери от малко до голямо сте сигурни, че имате комплект, който ще прилепне отлично на ушите ви.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Гъвкавост при носене: на лента за врат и с щипка

  Имате избор между защипване на устройството на дрехите си или носенето му на врата. И двата начина са проектиране с оглед на дискретност, стил и удобство. Носете съобразно предпочитанията си и конкретната ситуация.

 • Разговаряне с безжично устройство за свободни ръце през Bluetooth

  Използването на мобилен телефон без слушалки и микрофон често е неудобно и опасно. На много места при шофиране това е забранено. Устройствата за свободни ръце с кабел създават суматоха с жиците. Bluetooth слушалките заменят кабела с безжична връзка на малки разстояния, така че ръцете са ви свободни и движенията ви не са възпрепятствани от кабели. Тъй като излъчваната до главата ви енергия е значително по-малка в сравнение с тази от мобилните телефони, технологията Bluetooth намалява потенциалната опасност от вредни излъчвания от мобилния телефон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува