Периферни устройства за компютърни игри

  Виж, чуй и усети играта

  Открийте новия начин да изпитате пълната сила на компютърните игри. Периферните устройства Philips amBX за компютърни игри пренасят играта извън екрана. Светлина, звук, въздух и вибрации са синхронизирани с играта и буквално я донасят в стаята. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

amBX Периферни устройства за компютърни игри

Първокласен комплект SGC5103BD/12 Търсене на подобни продукти

Виж, чуй и усети играта

с Philips amBX периферии за компютърни игри

 • С многото светодиоди в RGB гама се получават над 16 милиона цвята

  Като използва 16 милиона цвята, синхронизираната светлинна система усилва изживяването от игрите, като залива зрителното пространство на играчите с координирано осветление. Екранът вече не е препятствие между играчите и действието.

 • Многопосочен звук с 160 W музикална мощност

  Многопосочен звук за допълнителна реалистичност, получавана чрез мощната 2.1 звукова система с дълбоки, богати баси и ясни високи.

 • Вентилатори с плавна скорост до 5000 об./мин. и вибрираща пластина

  Всеки удар, шут или изстрел създава физическо чувство, когато се играе с активираната от играта вибрираща пластина. Скоростта и движението се симулират реалистично с два настолни вентилатора. В съчетание със светлинните и звукови ефекти, това създава невероятно интензивно изживяване при игрите.

 • Светлинни ефекти за съществуващи игри

  amBX светлинни ефекти за повечето компютърни игри

 • Светлинно шоу с цифрова музика

  amBX е нещо повече от инструмент за игри. Ако е време за парти или отмора, системата реагира на музиката и залива стаята с изумително координирано светлинно шоу. Потребителите могат също да променят настроението на всяка стая с един цвят или поредица светлинни ефекти. Или, да зададат свои светлинни поредици с управление на скорост, цвят и интензитет в лесния за използване интерактивен софтуер.

 • Осветление според настроението

  Смело създайте свои собствени светлинни творения от палитра с над 16 милиона цвята. Създайте уникални светлинни модели, които да подхождат на вашето настроение или развлечение. Съчетайте своя светлинен избор с музика и поставете свое собствено светлинно шоу в уединението на дома си.

 • 2.1 звукова система

  2.1 звукова система с ниво на усилване на басите.

 • USB Plug & Play интерфейс

  Лесният за използване диспечер за конфигуриране позволява безпроблемно настройване. Просто посочете къде сте поставили уредите в стаята и диспечерът за конфигуриране ще настрои идеалното ниво за всеки уред.

 • Настроени станции и разширени контроли

  Светлина, звук вентилатори и вибратор на amBX - всичко това се управлява просто и от едно място. Предлагат се и редица готови варианти. Настроените по-авантюристично могат да персонализират настройките, за да създадат своя наименувана система. Настройвайте и балансирайте звука, за да създадете оптималното изживяване за всяка стая.

 • Включва игри

  Заглавия на игри, пригодени за amBX, готови за игра.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува