Приемане на сигнали за цифрова телевизия и FM радио

  Тази антена с усилване 36 dB е предназначена да работи с вашия цифров приемник set-top box и може да приема и сигнал за аналогова телевизия и FМ радио. Благодарение на дизайна с плосък панел, антената може да улавя и сигнал за цифрова телевизия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приемане на сигнали за цифрова телевизия и FM радио

с тази антена с усилване 36 dB

 • Регулируемо усилване 36 dB

  Усилването от 36 dB подобрява слабите сигнали и така разширява обхвата на приемане и ви дава възможността да приемате повече сигнали на по-голямо разстояние.

 • Модна дизайнерска гама, която допълва днешните нови телевизори

  Опростеният и елегантен дизайн допълва днешните нови телевизори.

 • UHF матрица с плосък панел за по-добро приемане

  Високоефективната UHF матрица с плосък панел предлага подобрено приемане в сравнение с конвенционалните антени тип "затворен кръг". Благодарение на плоския си дизайн антената концентрира сигнала и осигурява по-добро приемане.

 • Усилването с нисък шум поддържа качеството на сигнала

  Наред с регулируемото усилване, усилването с нисък шум ви гарантира голям обхват на приемане и подобрява качеството на сигнала.

 • Диполи VHF/FM за подобрено приемане

  Диполните антени VHF/FM, широко известни като "заешки уши", ви позволяват да приемате телевизионни програми, излъчвани във VHF спектъра и радио предавания във FM спектъра. Изтеглянето и манипулирането на диполите дава възможност за приемане на оптимални сигнали.

 • Въртящо се управление на усилването за регулиране на усилването

  Въртящото се управление на усилването ви позволява лесно да регулирате усилването от антената за оптимално качество на приемания сигнал.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува