Приемане на сигнали за цифрова телевизия

  Тази антена с усилване 20 dB е предназначена да работи с вашия цифров приемник set-top box. Благодарение на дизайна с плосък панел, антената може да улавя и сигнал за цифрова телевизия. Лесно се инсталира и лесно се захранва. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приемане на сигнали за цифрова телевизия

с тази антена с усилване 20 dB

 • Регулируемо усилване 20 dB

  Усилването от 20 dB усилва слабите сигнали и така разширява обсега на приемане и ви дава възможността да приемате повече сигнали на по-голямо разстояние.

 • UHF матрица с плосък панел за по-добро приемане

  Високоефективната UHF матрица с плосък панел предлага подобрено приемане в сравнение с конвенционалните антени тип "затворен кръг". Благодарение на плоския си дизайн антената концентрира сигнала и осигурява по-добро приемане.

 • Усилването с нисък шум поддържа качеството на сигнала

  Наред с регулируемото усилване, усилването с нисък шум ви гарантира голям обхват на приемане и подобрява качеството на сигнала.

 • Осветено управление на усилването за регулиране на усилването

  Регулаторът на усилването ви дава възможност да коригирате усилването на антената. Осветлението показва дали захранването е включено и улеснява намирането на копчето за регулиране.

 • Разнообразни възможности за монтаж за най-добро местоположение

  Разнообразните възможности за монтаж ви позволяват да монтирате антената там, където най-добре ще приема излъчваните сигнали. Тъй като сигналите могат да бъдат с хоризонтална или вертикална поляризация, важно е да можете да я нагаждате и за двата вида. Приложени са конзола и 2 метра кабел за свободен, настолен или стенен монтаж.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува