Единственото необходимо ви зарядно устройство

  С USB адаптера можете да зареждате портативните устройства, без да имате отделни зарядни устройства и кабели за всяко от тях. Добавете универсално гнездо за зареждане у дома или на път, и подсигурете захранването на портативните си устройства, където и да се намирате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Единственото необходимо ви зарядно устройство

Зареждайте портативните си устройства навсякъде

 • Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Когато не използвате захранването, кабелът може да се прибира автоматично, като така се предотвратява неприятното му заплитане.

 • Осигурява до 15 часа преносимо захранване

  Това захранване е лесен начин да избегнете изключването на портативните ви устройства поради изтощена батерия. С напълно заредена батерия то може да осигури до 15 часа захранване, без да е необходим извод за захранващо напрежение.

 • Приложени са накрайници за включване за повечето модели

  С приложените накрайници за включване това устройство е напълно съвместимо с повечето портативни устройства от голям брой марки. Просто изберете накрайника за включване, съответстващ на портативното ви устройство.

 • Сгъваем жак за оптимална портативност

  Жакът е така конструиран, че може да бъде сгънат, когато не се използва, за да се постигне по-добра портативност, когато сте в движение.

 • Светодиодна индикация за състояние на зареждането

  С осветената емблема на Philips ще бъдете уведомени за състоянието на зареждане на вашето устройство. Когато емблемата на Philips започне да мига, знаете, че устройството ви е напълно заредено и можете да го изключите от контакта и да избегнете ненужна консумация на енергия.

 • Светодиоди показват оставащия капацитет на батерията

  Когато натиснете бутона за тест, светодиодният индикатор за капацитета на батерията показва колко е оставащата енергия и кога е време за зареждане.

 • Приложена е удобна чанта за съхраняване и носене

  Приложената с устройството чанта за носене е удобна и практична, тъй като осигурява допълнителна защита.

 • Държач за сменяемите накрайници за включване

  За да предотвратите загубване или повреда, можете безопасно да приберете в държача всички накрайници за свързване, необходими ви за портативните устройства.

 • Защита с USB капачка

  За да се защити USB изводът от повреди, замърсяване и прах, в него може да се постави гумена капачка, когато устройството не се използва.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува