MultiLife

  Зарядно устройство за батерии

  Зарежда напълно от 1 до 4 акумулаторчета тип AA за до 20 минути

  Зареждайте NiMH батерии тип AA и AAA за до 20 минути. Това зарядно устройство зарежда наведнъж от 1 до 4 батерии. С множество функции за безопасност, за да се избегне презареждане. Включени са енергийно ефективни 4 бр. NiMH батерии тип AA 2450 mAh. Зарежда всички марки батерии

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Зарежда напълно от 1 до 4 акумулаторчета тип AA за до 20 минути

 • Стилен, изчистен и компактен дизайн

  Изключителният стилен и компактен дизайн улеснява пътуването ви със зарядното устройство и прави още по-приятно използването.

 • Зареждане на батерии тип AA и тип AAA с едно зарядно устройство

  Зарядното устройство е предназначено за зареждане на батерии тип AA и тип AAA

 • Виждате кога батериите ще са напълно заредени

  LCD индикатор за състояние на зареждането ви позволява да виждате точно кога батериите ще са напълно заредени. Това ви помага по-добре да разпределяте времето си.

 • AC/DC адаптерът е готов за използване навсякъде по света

  AC/DC адаптер, който може да работи с входящи напрежения от 100 до 240V. Само с добавяне на щепсел-преходник за съответната страна зарядното устройство може да се използва навсякъде по света.

 • Осигурява правилното монтиране на батериите в зарядното устройство

  Дава възможност да използвате зарядното устройство по безопасен и лесен начин, тъй като зарядното устройство е конструирано с цел да предпазва батериите от зареждане и повреди в случай на неправилно поставяне.

 • Предпазва батериите ви от презареждане

  Специален датчик реагира на пълното зареждане на батериите и превключва на бавно зареждане, за да ги поддържа напълно заредени и в готовност за употреба. Защитата от презареждане удължава живота на батериите, като премахва опасността от повреди вследствие на прекомерно зареждане.

 • Вграден таймер за предпазване на батериите от презареждане

  Вграденият предпазен таймер изключва зарядното устройство, когато батериите са напълно заредени. Това удължава живота на батериите, като премахва опасността от повреди вследствие на прекомерно зареждане.

 • Поддържайте батериите винаги в готовност за употреба

  Всички акумулаторни батерии са податливи на саморазреждане с течение на времето. Автоматично включващото се бавно зареждане поддържа батериите ви заредени и в готовност за употреба, когато се съхраняват в зарядното устройство и то е включено в контакта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува