VisaPure

  Глава за четка против несъвършенства

  Резервна глава за четка за склонна към несъвършенства кожа

  Резервната глава за четка против несъвършенства намалява омазняването и премахва мъртвите клетки, които в противен случай могат да запушат порите ви. Комбинация от дълги и меки косъмчета осигурява нежно почистване и отговаря на нуждите на чувствителната, склонна към несъвършенства кожа. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 32.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

VisaPure Глава за четка против несъвършенства

За склонна към несъвършенства кожа, За ежедневна употреба, Сменяйте на всеки 3 месеца, Лесна смяна SC5994/00 Търсене на подобни продукти

Разкрийте вашата красота!

Тайната на една по-чиста, по-мека и по-сияйна кожа. 

Съвместими продукти

Резервна глава за четка за склонна към несъвършенства кожа

 • Подобрява попиването на любимите ви продукти за грижа за кожата

  Подобрява попиването на любимите ви продукти за грижа за кожата

  Почистването с VisaPure означава, че премахвате повече остатъци от грим, петна и мъртви клетки на кожата. Благодарение на дълбокия почистващ ефект, любимите ви продукти за грижа за кожата, като например кремове, серуми и есенции, попиват по-добре в кожата.

 • Четка за склонни към несъвършенство типове кожа

  Ефективно и нежно почистване на склонна към несъвършенства кожа. Четката премахва мъртвите клетки кожа и омаслява по-добре от ръцете ви, като същевременно е изключително нежна към чувствителната ви кожа. Косъмчетата са тънки, дълги и имат крайчета, които са двукратно полирани и така гарантират по-малко триене върху кожата за по-нежен почистващ ефект. Изключително нежен начин за поддържане на чиста и здрава кожа. Разработена в сътрудничество с дерматолози.

 • Разработено съвместно с дерматолози

  Водещи дерматолози участваха във фазата на разработка на четката против несъвършенства, за да гарантират, че четката е хигиенична и безопасна за употреба върху кожа, склонна към несъвършенства.

 • Уникален състав на почистващите лицето косъмчета на четката

  Всички четки VisaPure имат уникална технология на косъмчетата "5 в 1". Всяко косъмче е полирано двукратно и меките крайчета гарантират гладко движение. Косъмчетата VisaPure са екстра дълги за абсолютен контрол на кожата. За да се гарантира ефикасността, косъмчетата VisaPure са до 3 пъти по-малки от вашите пори и плътната четка достига до повече пори наведнъж, за да даде меко и приятно усещане при почистване. Материалът на косъмчетата е специално подбран, за да издържа на вода.

 • Лесно поставяне на главата с щракване

  Лесна за поставяне и съвместима с всички модели Philips VisaPure.

 • Сменяйте на всеки 3 месеца

  Сменяйте четката на всеки 3 месеца за най-добри резултати. Четката се сменя лесно, като просто я издърпате от устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува