VisaPure

  Четка за почистване за чувствителна кожа

  Глава на четка за чувствителна кожа

  Главата на четка за чувствителна кожа осигурява много нежно почистване със специално проектирани по-тънки влакна с уникална технология, която осигурява гладко плъзгане без възпаления. Четката има 32 000 копринено меки влакна за по-нежно почистване. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 25.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

VisaPure Четка за почистване за чувствителна кожа

За нормална и чувствителна кожа, За ежедневна употреба, Сменяйте на всеки 3 месеца, Лесна смяна SC5991/10 Търсене на подобни продукти

Разкрийте вашата красота!

Тайната на една по-чиста, по-мека и по-сияйна кожа. 

Съвместими продукти

Глава на четка за чувствителна кожа

За чиста и мека кожа

 • Подобрява попиването на любимите ви продукти за грижа за кожата

  Подобрява попиването на любимите ви продукти за грижа за кожата

  Почистването с VisaPure означава, че премахвате повече остатъци от грим, петна и мъртви клетки на кожата. Благодарение на дълбокия почистващ ефект, любимите ви продукти за грижа за кожата, като например кремове, серуми и есенции, попиват по-добре в кожата.

 • Чувствителна четка за нормална до чувствителна кожа

  Толкова нежна за вашата чувствителна кожа, колкото почистването на ръка. Уникално проектираните копринено меки влакна няма да ожулят или изсушат кожата ви. Специално проектираните влакна са още по-тънки и по-меки от тези на нормалната глава на четката и дават още по-меко и по-нежно изживяване при почистване специално за чувствителна кожа.

 • Уникален състав на почистващите лицето косъмчета на четката

  Всички четки VisaPure имат уникална технология на косъмчетата "5 в 1". Всяко косъмче е полирано двукратно и меките крайчета гарантират гладко движение. Косъмчетата VisaPure са екстра дълги за абсолютен контрол на кожата. За да се гарантира ефикасността, косъмчетата VisaPure са до 3 пъти по-малки от вашите пори и плътната четка достига до повече пори наведнъж, за да даде меко и приятно усещане при почистване. Материалът на косъмчетата е специално подбран, за да издържа на вода.

 • Лесно поставяне на главата с щракване

  Лесна за поставяне и съвместима с всички модели Philips VisaPure.

 • Сменяйте на всеки 3 месеца

  Сменяйте четката на всеки 3 месеца за най-добри резултати. Четката се сменя лесно, като просто я издърпате от устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува