Lumea Essential

  Фотоепилатор за обезкосмяване

  Лесно дълготрайно намаляване на окосмяването

  Philips Lumea Advanced прави чудеса за предотвратяване на повторния растеж на космите по тялото. Нежните светлинни импулси, прилагани редовно, запазват кожата копринено гладка всеки ден. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Lumea Essential Фотоепилатор за обезкосмяване

За третиране на тяло и лице, 22 минути за третиране на краката, >200 000 импулса на лампата, Компактен дизайн с кабел SC1983/00 Търсене на подобни продукти

Разкрийте вашата красота!

Тайната на една по-чиста, по-мека и по-сияйна кожа. 

Лесно дълготрайно намаляване на окосмяването

 • Адаптирана за безопасно използване в комфорта на собствения ви дом

  Адаптирана за безопасно използване в комфорта на собствения ви дом

  Philips Lumea използва иновативна технология въз основа на светлина, наречена "интензивна импулсна светлина", която произлиза от технологията, използвана в професионалните салони за красота. Philips адаптира тази технология за ефективно използване безопасно и комфортно у дома. Philips работи в тясно сътрудничество с експерти в грижата за кожата, за да създаде тази технология. В течение на над 10 години Philips провежда подробни потребителски изследвания за фотоепилация с участието на повече от 2000 жени.

 • Радвайте се на гладка кожа всеки ден

  Радвайте се на гладка кожа всеки ден

  Philips Lumea прилага нежни импулси светлина към корена на косъма. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир.

 • Ефективно без усилия

  Ефективно без усилия

  Нашите клинични изследвания показват значително намаляване на окосмяването само след четири процедури през две седмици, които осигуряват гладка кожа без окосмяване. За поддържане на тези резултати просто повтаряйте третирането при необходимост. Времето между сеансите може да се различава според индивидуалното време за израстване на космите ви. – За да уголемите това изображение, кликнете върху галерията в горната част на тази страница.

 • Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea НЕ е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване. Освен това Philips Lumea НЕ е подходяща за тъмнокафява кожа.

 • Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Използвайте с увереност за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете.

 • Сензор за цвят на кожата

  Сензор за цвят на кожата

  За допълнителна безопасност вграденият сензор за цвят на кожата измерва тона на третираната кожа в началото на всяка сесия и от време на време по времето на сесията. Ако открие тон на кожата, който е твърде тъмен за този продукт, той автоматично спира излъчването на импулси.

 • Нежно третиране

  Нежно третиране

  Нежна към вашата кожа.

 • Без смяна на части, без скрити разходи

  Без смяна на части, без скрити разходи

  Philips Lumea е цялостно решение, което е готово за използване веднага щом го извадите от кутията. И което е по-важно, не изисква подмяна на лампи, нито използване на гелове.

 • Режим на плъзгане и генериране на импулс – за по-удобно приложение

  Режим на плъзгане и генериране на импулс – за по-удобно приложение

  Основният режим на работа позволява плъзгане с цел по-удобно и непрекъснато приложение.

 • Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината

  Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината

  Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, за да гарантира нежно, но ефикасно третиране. Ако уредът се използва правилно, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото.

 • Най-малкото и най-лекото устройство от гамата Lumea

  Philips Lumea Essential е най-малката и най-леката в гамата Lumea. Тя се хваща лесно и с лекота достига всички области, които искате да третирате.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува