Lumea Comfort

  Система за обезкосмяване с фотоепилация

  Компактно решение с фотоепилатори

  Системата Philips Lumea Comfort за обезкосмяване с фотоепилация прави чудеса за спиране на повторния растеж на космите по лицето и тялото. Леките светлинни импулси, прилагани редовно, запазват кожата копринено гладка всеки ден. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Lumea Comfort Система за обезкосмяване с фотоепилация

За третиране на тяло и лице, 22 минути за третиране на краката, Живот > 100 000 светлинни импулса, Компактен дизайн с кабел SC1981/00 Търсене на подобни продукти

Разкрийте вашата красота!

Тайната на една по-чиста, по-мека и по-сияйна кожа. 

Компактно решение с фотоепилатори

Без повторното израстване на косъмчетата за гладка кожа

 • Радвайте се на гладка кожа всеки ден

  Радвайте се на гладка кожа всеки ден

  Philips Lumea излъчва нежни светлинни импулси в корена на косъма. Вследствие на това косъмът пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска. Редовното третиране поддържа кожата ви гладка всеки ден.

 • Ефективно без усилия

  Ефективно без усилия

  Нашите клинични изследвания показват значително намаляване на окосмяването само след четири процедури през две седмици, които осигуряват гладка кожа без окосмяване. За поддържане на тези резултати просто повтаряйте третирането при необходимост. Времето между сеансите може да се различава според индивидуалното време за израстване на космите ви. – За да уголемите това изображение, щракнете върху галерията в горната част на тази страница

 • Адаптирана за безопасно използване в комфорта на собствения ви дом

  Адаптирана за безопасно използване в комфорта на собствения ви дом

  Philips Lumea Comfort използва иновативна технология въз основа на светлина, наречена "интензивна импулсна светлина", която произлиза от технологията, използвана в професионалните салони за красота. Philips адаптира тази технология за ефективно използване безопасно и комфортно у дома. Philips работи в тясно сътрудничество с експерти в грижата за кожата, за да създаде тази технология. В течение на над 10 години Philips провежда подробни потребителски изследвания за фотоепилация с участието на повече от 2000 жени.

 • Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Philips Lumea Comfort има оптимален ефект при (естествено) тъмноруси, кафеви и черни косми. Подобно на други светлинни третирания Lumea Comfort НЯМА оптимален ефект при червени, светлоруси или бели/сиви косми. – За да уголемите тази снимка, щракнете върху галерията в горната част на тази страница

 • Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Използвайте с увереност за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете.

 • Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината

  Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината

  Philips Lumea Comfort има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, за да гарантира нежно, но ефикасно третиране. Ако уредът се използва правилно, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото.

 • Сензор за цвят на кожата

  Сензор за цвят на кожата

  Уникалният сензор за цвят на кожата измерва цвета на третираната кожа в началото на всяка процедура и понякога по време на процедура. Ако открие тон на кожата, който е твърде тъмен за Lumea Comfort, той автоматично спира излъчването на импулси.

 • Режим на плъзгане и генериране на импулс – за по-удобно приложение

  Режим на плъзгане и генериране на импулс – за по-удобно приложение

  Lumea Comfort позволява плъзгащо движение за по-удобно и непрекъснато прилагане.

 • Без смяна на части, без скрити разходи

  Без смяна на части, без скрити разходи

  Philips Lumea Comfort е цялостно решение, което е готово за използване веднага щом го извадите от кутията. А по-важното е, че не са необходими никакви лампи за смяна, нито гелове.

 • Най-малкото и най-лекото устройство от гамата Lumea

  Philips Lumea Comfort е най-малката и най-леката в гамата Lumea. Тя се хваща лесно и лесно достига всички области, които искате да третирате.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува