Безжична тонколона

  Силен, динамичен звук

  Мощен звук, съчетан с безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth. Басрефлексни високоговорители за мощни, дълбоки баси. И възможност за работа със захранване от мрежата или на батерии AA, за възпроизвеждане, където и да сте. Тонколона, която допълва вашия стил на живот. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Силен, динамичен звук

Безжично поточно предаване на музика

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология осигурява лесна безжична връзка с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате с лекота любимата си музика от всеки смартфон, таблет и дори лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Басрефлексните високоговорители излъчват мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексните високоговорители излъчват мощни, по-дълбоки баси

  Кухина, разположена зад мембраната на високоговорителя и насочваща въздуха към акустично регулираните отвори в самия високоговорител, придава на басовите ноти по-добра отчетливост и реализъм.

 • Идеални за всеки смартфон, компютър или преносимо устройство

  Идеални за всеки смартфон, компютър или преносимо устройство
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува