USB

  Pronto

  Контролен панел за домашно кино

  Мощно изпълнение, гъвкаво управление

  Мощното решение за управление на вашия дом и вашите устройства за развлечение, напълно приспособимо към вашите нужди и нуждите на семейството ви.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощно изпълнение, гъвкаво управление

 • Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Удобството на единичното натискане ви позволява да изпълнявате много команди с едно натискане на бутон посредством макрос. Макросът съчетава набор от предварително програмирани команди в един бутон. Затова е необходимо само едно натискане на бутон за изпълняване на поредица от функции.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Радиочестота работи през стени и от други помещения

  Радиотехнология, която ви позволява да управлявате компоненти, до които няма пряка видимост, например през стени или други препятствия. Има два типа RF, използвани в дистанционни органи за управление: RF към компонент и RF към инфрачервен порт.

 • Допълнителни възможности чрез бъдеща надстройка на софтуера

  Може да запазите вашето устройство в крак със съвременността и да подобрите неговите възможности, като изтеглите новия софтуер, който се е появил. За тази цел трябва да свържете устройството към Интернет директно или чрез компютъра и да стартирате помощната програма за ъпгрейд.

 • LCD в гама на сивото показва реалистични и лесни за виждане бутони

  Създайте собствено оформление в нюанси на сивото. Лесно избиране на бутони и команди чрез тактилния дисплей.

 • Компютърен софтуер, за да създавате собствен потребителски интерфейс

  В комплекта е приложен компютърен софтуер, за да персонализирате потребителския интерфейс на дистанционното, напр. да създавате собствени екрани и да определяте външния вид по ваш вкус. След инсталиране на софтуера и създаването на собствения ви потребителски интерфейс, изтеглете го в дистанционното през RS232, USB или безжично.

 • LCD екран със задно осветление за удобство в тъмното

  Фоновото осветление е функция, която осветява LCD екран или клавиатура, за да се използват на тъмно. Двата най-често срещани типа фоново осветление са светодиодно (LED) и електролуминисцентно (EL). Дистанционните с фоново осветление с LED обикновено са ярки, но с неравномерен жълт или зелен цвят, докато EL панелите са равномерно осветени нюанси на синьо, бяло или зелено.

 • Настройките и кодовете се запазват при смяна на батериите

  Всички настройки и заучени кодове се съхраняват в памет, която няма нужда от захранване за работата си и служи за съхраняване на кодове и настройки.

 • Сензор реагира на околното осветление, за да настрои фоновото

  Светлинният сензор е функция, която автоматично активира фоновото осветление, когато околното осветление достигне определено ниво.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува