Универсално дистанционно управление

  Домашното кино никога не е било по-лесно

  Идеалното дистанционно управление за домашно забавление

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Домашното кино никога не е било по-лесно

 • Едно дистанционно за вашите телевизор, видеокасетофон, сателитен приемник, DVD, тунер, CD, усилвател и приемник

  Управлявайте вашия домашен киносалон по-лесно от всякога само с едно лесно за използване устройство, което ще управлява вашия телевизор, видеокасетофон, DVD, тунер, сателитен приемник, цифров Set-Top Box, CD плейър, усилвател и приемник, независимо от марката или модела. Наслаждавайте се на удобството на управлението с едно докосване, когато гледате вашите предпочитани филми.

 • Двойното излъчване значително разширява работното разстояние

  Със стандартното инфрачервено (ИЧ) излъчване за дистанционно управление на нормалните устройства и вградения радиочестотен (РЧ) предавател за дистанционно управление на устройства в шкафове, кутии или в други стаи, диапазонът се разширява значително. РЧ излъчването се преобразува обратно в ИЧ със специален приемник.

 • Макрос за включване на всички ваши устройства с едно докосване

  Възползвайте се от удобството "с едно докосване", като създавате ваши собствени макроси, които изпълняват с един бутон всяка последователност от команди. Представете си, че само с едно докосване включвате телевизора, настройвате обемния звук и пускате филм!

 • Таймерът управлява апаратурата в предварително зададен момент

  Никога вече няма да пропуснете вашето предпочитано шоу. Просто настройте таймера да включи телевизора в момента, когато шоуто започва. Той може да се програмира за всяко устройство.

 • Бърз достъп до менютата за функции като настройка и телетекст

  Важните функции като меню за настройка и телетекст са ясно обозначени специализирани бутони, с които управлението на вашата апаратура е по-лесно.

 • При обучението се копират функции от оригиналните дистанционни

  За да вземете всички функции на вашето оригинално дистанционно, можете да копирате сигналите, изпратени от него. След това те се съхраняват в паметта на универсалното дистанционно управление.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува