Универсално дистанционно управление

  Споделете удобството

  Стилно сребристо универсално дистанционно, което притежава максимална функционалност за повечето марки TV, VCR, сателитен приемник или кабелен Set Top Box.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Споделете удобството

Пълна надеждност

 • Дистанционно управление "3 в 1" за вашия телевизор, VCR и Set-Top Box (STB)

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, VCR, сателитен приемник или Set-Top Box (STB), независимо от марката или модела.

 • Лесно инсталиране с функцията Simple system set-up™

  Настройте вашето дистанционно управление колкото е възможно по-рано с интелигентната сканираща система, която автоматично сканира кодовете, съответстващи на вашата апаратура.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Бърз достъп до менютата за функции като настройка и телетекст

  Важните функции като меню за настройка и телетекст са ясно обозначени специализирани бутони, с които управлението на вашата апаратура е по-лесно.

 • Изпуснете го, намокрете го и просто продължете да си го ползвате!

  Здравият корпус може да издържи на пръскане и разлети напитки и е в състояние да понесе падане от поне един метър върху твърд под.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува